Bruce Willis lánya megható sorokkal üzent: „Örökké hálás leszek neked”





A demenciával küzdő legendás színész először ölelhette magához kisunokáját.



Megosztás
Szerző: K.C.
Létrehozva: 2023.06.21.
Módosítva: 2023.06.24.
Bruce Willis édesapa unoka

Túlzás nélkül lehet állítani, hogy az egész világot megrázta a hír, miszerint demenciával diagnosztizálták Bruce Willist. A családja azóta mindent megtesz, hogy a híresség minél tovább képes legyen tudatánál maradni.

57th New York Film Festival - "Motherless Brooklyn" Arrivals
Fotó: Jim Spellman/Northfoto

Szeretettel és odaadással gondoskodnak róla. Nem volt ez másképp az idei apák napján sem, amikor is először foghatta a kezébe Bruce a kisunokáját. A 34 éves lány megható fotókat osztott meg édesapjáról, Bruce Willisről, amint első unokáját – újszülött kislányát, Louettát – tartja a karjában.

A Die Hard színésze az egyik felvételen sugárzik, karját Rumerre téve pózol, miközben a kislány Louetta babát tartja, aki cukin rátámaszkodik. Egy másik képen Bruce édesen a mellkasához szorítja a gyermeket.

„Apák napja az idősebbeknek és az újaknak.

Látni, ahogy apám ma a kezében tartotta a lányomat, olyasvalami volt, amit életem végéig meg fogok becsülni. Az ő kedvessége és szeretete tiszta és gyönyörű. Papa, olyan szerencsés vagyok, hogy vagy nekem, és Lou is az. Köszönöm, hogy te vagy a legbohókásabb, legszeretőbb, legkirályabb apuci, akit egy lány kívánhat. A legjobb lány apuka a játékban…

@derekrichardthomas boldog 1. apák napját. Köszönöm, hogy gyönyörű kertet építettél Lou számára, ahol játszhat és ehet. Köszönöm, hogy zenével töltötted meg a házat, hogy hallja. Köszönöm a sok éjszakai pelenkacserét és a buta arcokat.
Annyira hálás vagyok, hogy a kislányunknak van egy apukája, aki ennyire szereti őt, és valaki, aki ennyire bolondos és furcsa, hogy tudja, ez neki is rendben van.
Köszönöm a legnagyszerűbb lányt, akit legvadabb álmaimban is el tudtam volna képzelni.
Szeretünk téged” – írta Rumer. 

Ám Demi Moore sem felejtkezett meg Bruce Willisről apák napján. A népszerű színésznő üzent a volt férjének, akivel három közös lányuk született.

„Örökké hálás leszek neked, BW, hogy megajándékoztál ezzel a három gyönyörű lánnyal” – írta a posztjában a színésznő.

 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás