Zokogva ébredt Fazekas Vivien kisfia: nem tudott lábra állni, kórházba rohantak vele





A legtöbb anya rémálmát élte át Fazekas Vivien: kisfia fájdalomtól zokogva kelt az éjszaka. Három hét volt a felépülés a fájdalmas betegségből.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.05.31.
Módosítva: 2023.05.31.
fazekas vivien gyermek fájdalom

Nehéz hónapon van túl Fazekas Vivien. Az alkoholfüggő színésznek, Molnár Gusztinak a volt felesége rossz lelkiállapotba került az elmúlt hetekben. Közösségi oldalán számolt be az egymás után jövő képletes pofonokról.

Csontelhalástól féltették Vivien kisfiát

A Ripost felkeresésére pedig elárulta, mi történt pontosan szeretett kisfiával.

Az én makkegészséges gyermekem zokogva ébredt az éjszaka közepén, hogy szeretne mosdóba menni, de nem bír lábra állni. Patakokban folyt a könnye, és azt hajtogatta, hogy: fáj, fáj” – kezdett bele a szívfacsaró történetbe a lap felkeresésére Vivien, aki a háziorvosuk javaslatára kórházba sietett a kisfiúval. Ott hosszas vizsgálatoknak vetették alá Mátét, hogy kiderüljön, nem valami olyan rettenetes betegségről van-e például szó, mint a csontelhalás.

Végül kiderült, hogy csípőízületi gyulladása alakult ki. Három hétig alig bírt lábra állni, ölben cipeltem a lakásban, és mindenféle kreatív megoldásokat találtunk ki. Nagyon aggódtam a kis lelkéért, hiszen egy örökmozgó kisfiú, aki jóformán az ágyhoz lett láncolva. Egy kicsit beleláthattam, milyen lehet egy mozgássérült gyermek anyukájának lenni. Minden elismerésem az övék, hogy a gyermeküknek áldozzák az életüket, ez egy 24 órás szolgálat” – ismerte el Vivien, aki úgy sejti, az intenzív fociedzések okozta terhelés miatt alakult ki a fájdalmas állapot.

Fazekas Vivien átérzi, mint mehet keresztül Suhajda Szilárd özvegye és gyermekük 
Fotó: Markovics Gábor

Megszakad a szívem azért a szegény kisfiúért"

De nem ez volt az egyetlen, ami megviselte a lelkét. Ahogy arról közösségi oldalán beszámolt, elképeszti a sok gyűlölködő hozzászólás és kommentelő. A minap egy számára kedves influenszert hordtak le a sárga földig és aláztak porig, amiért vállalja az alakját. Aztán pedig Suhajda Szilárd hegymászó kapcsán látott lépten-nyomon gyűlölködő hozzászólásokat.

Anyaként állok a kérdéshez, és megszakad a szívem azért a szegény kisfiúért! Az emberek egyszerűen nem gondolkodnak… Milyen jogon mondanak ítéletet egy másik ember halála felett? Az nem jut eszükbe, hogy szegény gyermek tudomást fog szerezni erről a sok mocskolódásról, ami az édesapjára zúdul? Ezek a cikkek és kommentek 5-10-15 év múlva is ott lesznek előtte az interneten” – fakadt ki a Ripostnak Vivien, aki maga is megtapasztalta, milyen, ha a bulvárhírek miatt a gyermekét bántják. 

 

Saját fia is áldozatul esett

Tavaly vált el az alkohol rabságába kerülő Molnár Gusztávtól, s bár Vivien kisfiának, Máténak nem ő az édesapja, a fiú osztálytársai bántották miatta.

„Tavaly elég sok hír szólt a válásomról, így nemcsak úgy álltunk neki az első iskolai évnek, hogy az első osztály nehézségeivel kell megbirkóznunk, hanem a rosszindulatú beszólásokkal is.

Az elsős gyerekek ugyanis a szüleiktől hallották, ahogy rólunk beszélnek. Rendszeresen bántották azzal, hogy: »az anyukád elvált«, »az apukád alkoholista«. Pedig Guszti nem is az édesapja

– idézte fel a Ripostnak Vivien, aki sokat beszélgetett a fiával arról, hogyan kezelje ezeket a támadásokat.





 





Ezeket olvastad már?
Ez volt a legnehezebb – Ördög Nóra még sosem látott ilyet

Ez volt a legnehezebb – Ördög Nóra még sosem látott ilyet

III. Károly király hamarosan visszatérhet hétköznapi életéhez, lencse végre kapták a klinikán - Videó

III. Károly király hamarosan visszatérhet hétköznapi életéhez, lencse végre kapták a klinikán - Videó

Meglepő helyen randevúzik Pindroch Csaba és felesége

Meglepő helyen randevúzik Pindroch Csaba és felesége

30 perc helyett 6 órát volt a műtőben az influenszer – Dwayne Johnson is imádkozott érte

30 perc helyett 6 órát volt a műtőben az influenszer – Dwayne Johnson is imádkozott érte

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás