Tóth Andi ilyenkorra már kétgyermekes anyuka akart lenni





Hiába a hírnév, a tehetség, a csinos test, Tóth Andira nem talál rá a szerelem. Pszichológus fejtegeti, mi lehet az ok.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.05.24.
Módosítva: 2023.05.24.
Tóth Andi szakítás hot! magazin apa

Nem jött be Tóth Andinak, hogy szakmabelivel randizzon! Szabó Ádámmal és Marics Petivel való kapcsolata is néhány hónap alatt zátonyra futott. A Hot! magazinnak nyilatkozó szakember szerint nem kizárt, hogy gyerekkori traumái miatt választ rosszul.

Tóth Andi
Tóth Andi fiatalon jutott a csúcsra, most azonban a lejtőn találta magát Fotó: Máté Krisztián

Lesz majd két gyerekem, egy csodás párom”

Tóth Andi mindössze 24 éves, mégis jóformán egy emberöltőnyi esemény áll már mögötte. Tinédzser volt, mikor berobbant a köztudatba, rajongók és rosszakarók lesték minden lépését, míg ő csak a zenének szeretett volna élni, s fiatalon családot alapítani.

Azt hittem akkor, hogy mára biztosan lesz majd két gyerekem, egy csodás párom, családom, és énekelgetek. Ehhez képest nem ez történt” – nyilatkozta a csinos énekesnő néhány hónapja a Hot! magazinnak, melynek legfrissebb számában pszichológus fejti ki, mi állhat a téves párválasztások hátterében.

Szakember mondja el, miért szakíthatott Tóth Andi Fotó: Hot!

Probléma akkor van, ha mindenáron azt akarja valamelyik fél, hogy ő határozza meg a kapcsolat minőségi és mennyiségi témáját. Az is megtörténhet, hogy felcserélődnek a szerepek, az, hogy ki a domináns, meghatározó a kapcsolatban” − fogalmazott dr. Rusz Edit a hetilapnak. Bár Andiról lerí, hogy erős személyiség, nem kizárt, hogy pont ezért, a párkapcsolat intim közegében szeretné megélni a gyengéd, női oldalát, vágyik rá, hogy dédelgessék, feltétel nélkül szeressék.

Örülnék, ha a következő párom már nem ismerné a munkásságomat, mert soha többé nem szeretnék szakma­beli társat. Nincs ideálom, inkább csak azt szeretném, ha ő oldaná meg a felmerülő problémákat, és nem nekem kellene istápolnom őt” − nyilatkozta korábban a Hot!-nak Andi, aki azt nem árulta el, miért vetett véget Marics Petivel való kapcsolatának.

Kísért a múlt

Andi korábban többször beszélt arról, hogy nehéz gyerekkora volt, 2021-ben Hajdú Péter műsorában elárulta:

Két éve váltak el a szüleim, ami miatt az egyik szemem sír, a másik nevet. Apukámat nem csíptük soha. Fellélegeztünk, hogy elment, így az anyukám békében lesz, és mi is a testvéreimmel. Az apukámmal voltak bajok, nem könnyítette meg a gyerekkoromat.”

Apukám akarta, hogy énekes legyek, mert abban van pénz, ezért napi két órát kellett gyakorolnom minden áldott nap. Ha elrontottam valamit, azt mondogatta, hogy az utcán fogom végezni, és egy ócska drogos k...va leszek.

A Hot!-nak nyilatkozó Roboz Zsóka pszichológus szerint ez az élmény hatással van Andi párválasztásaira: ezt a viselkedést tartja követendő mintának, vagy éppen arról van szó, hogy apjával való rendezetlen konfliktusát szeretné feloldani egy kapcsolatban.





 





Ezeket olvastad már?
Fürdéshez készül a kebelcsoda – mesés képeket osztott meg Emily Ratajkowski

Fürdéshez készül a kebelcsoda – mesés képeket osztott meg Emily Ratajkowski

Jennifer Aniston álló mellbimbója szinte átdöfi a fehér felsőjét

Jennifer Aniston álló mellbimbója szinte átdöfi a fehér felsőjét

Lehullt a lepel! Kiderült, mi történt a Házasság első látásra sztárjaival

Lehullt a lepel! Kiderült, mi történt a Házasság első látásra sztárjaival

Hoppá! Marics Peti szakmát vált? Nem hiszed el, mit tanult ki

Hoppá! Marics Peti szakmát vált? Nem hiszed el, mit tanult ki

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás