RETRO RÁDIÓ

Szomorú látvány: Így néz ki most Berki Krisztián sírja - Fotó!

Május 6-án lesz egy éve, hogy örökre lehunyta a szemét Berki Krisztián. Bár sokan azt hitték, halálának évfordulójára elkészül a síremléke, úgy néz ki, erre még várni kell...Megosztás
Szerző: Natasha
Létrehozva: 2023.05.03.
Berki Krisztián gyász berki mazsi temetés

Május 6-a sokaknak csak egy átlagos szombatot jelent, azonban Berki Krisztián családjának ennél sokkal többet, tavaly ugyanis ezen a napon találták holtan a hírességet. A rendőrség akkor több autóval szállt ki egy IX. kerületi társasházba majd perceken belül egy mentő is a helyszínre érkezett. Ekkor már sejteni lehetett, hogy nagy a baj, arra viszont senki sem számított, hogy ennyire... 

Fotó: Végh István
Rossz állapotban van Berki Krisztián sírja

A temetésére végül május végén került sor a Farkasréti temetőben. A szertartáson Mazsin kívül ott volt Hódi Pamela férjével, Bencével, valamint Berki mindkét kislánya, és persze számtalan családtag, hozzátartozó. Sírját akkor koszorúhegyek borították, mára azonban ennek nyoma sincs. Sőt, kifejezetten szomorú látvány fogadja azokat, akik kilátogatnak Krisztián nyughelyéhez: felborult mécsesek, elszáradt virágok és a temetésről maradt szalagok halmaza árválkodik már csak a fejfáján. 

Nem készült el a síremlék

Sokan arra számítottak, hogy Krisztián halálának első évfordulójára elkészülhet a síremlék is, azonban nagyon úgy fest, hogy ennek még nem jött el az ideje. Holott februárban Mazsi az Instagram-oldalán még arról írt, hogy egy sírkövessel kint járt néha férje nyughelyénél.

A temetőben is voltam ma a sírkövessel. Néhai férjem, Berki Krisztián sírja kapcsán... Ezzel kapcsolatban eddig sem nyilatkoztam és ezután sem szeretnék!

 - fogalmazott akkor az özvegy, aki több részletet nem osztott meg, azonban korábban Berki édesanyja a Borsnak elárulta, milyen emléket szeretne állítani a fiának.

„Még nem hoztuk meg a döntést, de az biztos, hogy valami gyönyörű, nagy, grandiózus síremléket szeretnénk a fiamnak. Hiszen ilyen illik az ő személyiségéhez. Viszont az az igazság, hogy Mazsival még nem beszéltünk erről, még képtelen vagyok egyeztetni a fiam sírkövéről” - sóhajtotta akkor a fiát gyászoló édesanya.

A kérdés ezekután csak az, hogy vajon mikor készülhet el a grandiózus emlék, amit Júlia asszony megálmodott? Talán még várnak egy kicsit, hogy a temetés után a föld megsüllyedjen..

Fotó: Nagy Zoltán
 

Ezeket olvastad már?
Hoppá! Hunyadi Donatella leleplezte a férfiideálját

Hoppá! Hunyadi Donatella leleplezte a férfiideálját

Drámai percek a stúdióban: ez a páros nyerte meg a DWTS döntőjét

Drámai percek a stúdióban: ez a páros nyerte meg a DWTS döntőjét

Elolvadunk: Krausz Gábor élő adásban köszöntötte fel kislányát – Videó

Elolvadunk: Krausz Gábor élő adásban köszöntötte fel kislányát – Videó

Brutál szexi: Vasvári Vivien átlátszó fehérneműt húzott - Fotó

Brutál szexi: Vasvári Vivien átlátszó fehérneműt húzott - Fotó

Top hírek

Ezek is érdekelhetikHírlevél-feliratkozás