Sokkoló, ami kiderült: saját magát szúrta tüdőn az ismert magyar rapper – videó





Ajkáról vitték kórházba életveszélyes állapotban.



Megosztás
Szerző: LA
Létrehozva: 2023.05.08.
Módosítva: 2023.05.08.
késelés

Rejtélyes körülmények között tüdőn szúrta magát egy közösségi médiában ismert rapper Ajkán a minap, helikopterrel életveszélyes állapotban vitték kórházba. Ismerősei szerint a 24 éves férfi az élettársával ivott, aki feltehetően ott volt, amikor a zenész megszúrta magát.

Fotó: Pixabay

A helyiek azonban azt beszélik, a nőnek köze lehetett a késeléshez, csak a férfi magára vállalta az egészet. Szerintük a pár sokat ivott és sokat veszekedett – tudta meg a Tények. Dánielt sokan ismerték a környéken, mivel egy videómegosztó csatornára rendszeresen töltött fel rapdalokat. Barátnője nemrégiben költözött hozzá. Volt, aki szerint sokat és hangosan veszekedtek. A lakásukkal szemben lévő kocsmába is rendszeresen eljártak, így volt ez nem sokkal a szurkálás előtt is.

„Mindig kértek két sört elvitelre, és azt elvitték… Szerintem a csaj leszúrta, bár nem tudom, mert szerette” – mondta a kocsmáros.

 

Aki ismerte őket, azt mondta, a lány mentálisan labilis volt, ezért gyanús nekik az előadott történet.

 

„Igazából a csaj mászkált mindig késsel, most azt, hogy a gyerek magára vállalta, úgy hívott rendőrt, hogy szíven szúrtam magamat, ez baromság” – mondta egy szomszéd.

A rendőrök egyelőre nem nyilatkoztak az ügyben, csak annyit közöltek, hogy büntetőeljárást indítottak.

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes lelkielsősegély-számot!

 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás