RETRO RÁDIÓ

Nincs vége: újabb szereplője van Horányi Juli klipbotrányának





A népszerű magyar énekes akaratán kívül lett a történet új szereplője.



Megosztás
Szerző: Doris
Létrehozva: 2023.05.01.
Módosítva: 2023.05.01.
Horányi Juli Rácz Gergő videoklip Rúzsa Magdi

Újabb fejezetéhez érkezett az a klipbotrány, aminek kirobbantása néhány héttel ezelőtt történt, és Horányi Juli nevéhez fűződik. Az énekesnő akkor egy dühös hangvételű videóban azt sérelmezte, hogy az ő két hónappal ezelőtt megjelent klipje és Rúzsa Magdi friss videója között kísérteties a hasonlóság. Igaz, erről szerinte sem Magdi tehetett!

Fotó: Bors

„Egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy véletlen lenne az, hogy Magyarországon, ebben a pici zeneiparban két hónap különbséggel két tök ugyanolyan klip készüljön ugyanazon a helyszínen, ugyanolyan snittekkel, a bőrkesztyűvel, az autóval, a lángokkal. Én nem a Magdit okolom, lehet, hogy ő nem is tudott erről, viszont biztos vagyok benne, hogy azok, akik »kitalálták« a klipjét, ismerték a Sebzettent” – dühöngött akkor Juli az Instagramon.

Magdi mindössze egyetlen bejegyzésben reagált az ügyre, a gyártó cég pedig egyáltalán nem akart nyilatkozni, pedig Sebestyén Katja szerint is ők a felelősek a történtekért, semmiképp sem a két művész.

 

Rácz Gergő is szerephez jutott

Rácz Gergő és felesége, Trixi Fotó: Nagy Zoltán

Nos, az elmúlt pár napban már csillapodni látszottak a kedélyek, és úgy tűnt, hamarosan elfelejthetjük a klipbotrányt. Ez azonban közel sincs így, épp ellenkezőleg! Szombat este ugyanis jött Rácz Gergő, aki kis túlzással ledobta az atombombát! Az énekes bejelentette, hogy vasárnap érkezik az új klipje állandó duettpartnerével, Orsovai Renivel. Gergő mindezt egy, a videóból kifotózott jelenettel tudatta, és hogy, hogy nem, meglepő módon, a háttérben ugyanaz az impozáns kastély látható, mint Juli és Magdi klipjében – írja a Ripost.

Vajon mi lesz ebből?

A kommentelőknek is feltűnt az egyezés

Természetesen a sasszemű hozzászólók sem hagyták szó nélkül a történteket, többen is kiemelték, mennyire népszerű a kastély, és már előre is vetítették az újabb balhét.

„Ajajjjjjj! Tűz lesz benne? Szegény Juli, mindenki utánozza! Várjuk a klipet!”

„Harmadszor ez a ház! Fantázia nulla… a rendező elég gyatra.”

„Nézem, honnan olyan ismerős az a ház, és hát… remélem, ebben a klipben nem lesz kesztyű meg tűz, mert akkor megint balhé lesz.”

„Most már kíváncsi vagyok a klipre! Mit lehet még ebből a házból kihozni?”

Ilyen és ehhez hasonló kommentek árasztották el a bejelentést követően Rácz Gergő Facebook-profilját, egy vicces kedvű hozzászóló szerint pedig ez egy kihívás, ami arról szól, hogy előbb vagy utóbb minden magyar előadónak kell egy klipet forgatnia az ország legnépszerűbb házánál.





 





Ezeket olvastad már?
„Nagyon-nagyon sokan írnak rám” – Peter Srámek körül zsonganak nők, mióta lefogyott

„Nagyon-nagyon sokan írnak rám” – Peter Srámek körül zsonganak nők, mióta lefogyott

Balázs Klári vallomása: „Minden nap mérlegre állok"

Balázs Klári vallomása: „Minden nap mérlegre állok"

„Hétfőn útnak indulunk a legkisebbik Széki kölyökkel és minden lányt meglocsolunk” – Curtis a húsvéti hagyományaikról mesélt

„Hétfőn útnak indulunk a legkisebbik Széki kölyökkel és minden lányt meglocsolunk” – Curtis a húsvéti hagyományaikról mesélt

„Hajam nem ilyen lesz, ne izguljatok!” – Ördög Nórit így még nem láttad!

„Hajam nem ilyen lesz, ne izguljatok!” – Ördög Nórit így még nem láttad!

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás