Nem akar álruhában kórházba járni - súlyos betegségéről vallott a népszerű műsorvezető





A híres műsorvezető végstádiumú rákban szenved.



Megosztás
Szerző: PT
Létrehozva: 2023.05.27.
rákos beteg műsorvezetőnő híres ember

A népszerű műsorvezető, Esther Rantzen bejelentette, hogy végstádiumú tüdőrákban szenved. 84 éves Esther egy percig sem akarja sajnáltatni magát, ezért beszélt betegségéről, mint említette, a kezelés alatt nem akar áruhált ölteni.

„Az egyik új gyógyszert szedem, és senki sem tudja, hogy működik-e vagy sem. De nemsokára lesz egy szkennelésem, amiből kiderül, hogyan is állunk". 

A BBC műsorvezetője hozzátette, hogy nem sajnálja magát, sokkal inkább hálát érez, mivel hosszú, boldog és sikeres életet mondhat a magáénak, több mint 60 éve van a szakmájában és úgy érzi, teljes életet élt - írta meg a Bors.

„A 4-es stádiumú tüdőrák diagnózisa rádöbbentett arra, hogy milyen szerencsés voltam az életemben, rengeteg lenyűgöző és inspiráló emberrel találkozhattam, és különösen szerencsés, hogy 21 évet töltöttem producerként és műsorvezetőként 60 évet. Nem vagyok jó a megbánásban. A legjobban azokat a fantasztikus barátságokat értékelem, amelyeket a That's Life-nak köszönhetően kötöttem! Elképesztő csapat vett körül a munkám során, akikért örökre hálás leszek".

Esther férje, Desmond Wilcox 2000-ben halt meg.

„Bocsánat a dicsekvésért, én találtam ki a címet” – nevet a háromgyermekes anyuka és az ötgyermekes nagymama.





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás