Megérkeztek a hivatalos portréfotók III. Károly és Kamilla koronázásáról

A királyi pár köszönetet mondott közös portréjük alatt.



Megosztás
Szerző: N.T.
Létrehozva: 2023.05.09.
III. Károly király koronázás fotók portré Kamilla

III. Károlyt és feleségét, Kamillát május 6-án hivatalosan is megkoronázták, azóta pedig már az első hivatalos portréfotók is megérkeztek a királyi családról.

A sokak által várt fotók hétfő este kerültek fel a brit királyi család Instagram-oldalára: készültek portrék külön-külön és együtt is a királyi párról, illetve a szokásos csoportkép sem maradhatott el, amelyen a család többi tagjai is láthatók.

Érdekesség, hogy a közös fotón Harry herceg mellett a hercegi csemeték sem kaptak helyet. A család fekete bárányának a hiánya érthető, hiszen a koronázás után egyből repült is vissza családjához Amerikába, és úgy tudni, hogy nem is kapott meghívást a család többi programjára.

A király és a királyné a közös portréjük alatt köszönetet mondott a szervezőknek és mindazoknak, akik velük együtt ünnepeltek.

A koronázás legnagyobb ajándéka volt, hogy tudtuk, támogatnak és bátorítanak bennünket, és hogy tanúi lehettünk az Önök kedvességének, amely oly sokféle módon jutott kifejezésre, most, hogy újra az Egyesült Királyság, a királyságok és a Nemzetközösség népe szolgálatának szenteljük életünket

– írták. A Daily Mail szerint a fotókat Hugo Burnand készítette. Burnand korábban már Katalinról és Vilmosról is készített hivatalos portrét.

 

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás