Gyermekeiről vallott Tabáni István, kiderült az igazság





A 2009-es Csillag születik győztese próbálja megteremteni az egyensúlyt az apaság és az éneklés között.



Megosztás
Szerző: Doris
Létrehozva: 2023.05.16.
Módosítva: 2023.05.16.
Apaság gyerekek Tabáni István

Bár Tabáni István saját bevallása szerint egyáltalán nem zárkózik el a bulvármédiától, valamint attól, hogy a magánéletéről meséljen, mégis kissé titokzatos, keveset tudunk róla. Talán azért, mert azóta a zenei munkásságával szeretett volna előtérbe kerülni, hogy 2009-ben megnyerte a Csillag születiket és megismerte őt az ország.

Fotó: Markovics Gábor

A kétszeres apuka a Metropollal kivételt tett és őszintén mesélt arról, hogyan próbálja megtalálni az egyensúlyt az apaság és a karrier között.

„Még mindig főállású énekes vagyok, de természetesen egyben apuka is, ráadásul a fiaim még picik, 5 és 2 évesek. Nagyon dolgozom azon, hogy mindkét szerepben jól helytálljak, de nagyon nehéz megteremteni az egyensúlyt. Biztos van sok család tündéri, könnyen kezelhető gyerekekkel, az enyémek viszont hiperaktívak. Köztük is állandó a harc, ami sok energiát elvisz. A nagyobbiknál egyébként már megmutatkozott, hogy jó a hallása, szóval nem tartom kizártnak, hogy követnének engem a művészi pályán. Annak ellenére, hogy számos buktatója van ennek a hivatásnak, az kevés, hogy valaki szépen énekel” – kezdte a Metropolnak az énekes, aki 13 éve van együtt a feleségével, Csillával.

Tabáni szerint a Covid óta megfordult a világ

Természetesen az énekes is jól emlékszik arra a nehéz időszakra, amikor a koronavírus-járvány miatt minden rendezvény elmaradt, és számos művész megélhetése veszélybe került. Tabáni szerint a pandémia annyira megváltoztatta az embereket, hogy már semmi sem lesz ugyanolyan.

„A koronavírus anyagilag és gazdaságilag is visszavetette az embereket, és még mindig érezhetők az utóhatások. A környezetemben is vannak olyanok, akik egészen máshogy gondolkodnak, mint a pandémia előtt. Persze engem is sokként értek a történtek, az én személyiségemet is formálta a pandémia, de próbálok minden rosszból valami jót kovácsolni. Azon is gondolkodtam már, hogy ha luxusban, egy kacsalábon forgó palotában élnék, akkor nem élném meg azokat a mélységeket zeneileg, és nem lennék olyan hiteles. A nagy külföldi sztárok is egy trauma, egy lelkileg nehéz időszak után írták a legnagyobb, legőszintébb slágereiket” – merengett a Csillag születik egykori győztese.

Fotó: Markovics Gábor

 

Mindent megtesz, hogy jó apa legyen

Tabáni szerint néha nem jönne rosszul, ha lenne egy kézikönyv arra, hogy kell jó apának lenni, de ennek híján ő inkább a megérzéseiben hisz.

„Az lesz majd a visszaigazolás, ha a fiaim kicsit nagyobbak lesznek, rám néznek, és kimondják: apa, szeretlek és feltétel nélkül bízom benned” – összegezte gondolatait az énekes.





 





Ezeket olvastad már?
Váratlan bejelentést tett Azahriah, Harry herceg könnyek között távozott

Váratlan bejelentést tett Azahriah, Harry herceg könnyek között távozott

Forradalmi ismerkedős módszert fejlesztett ki Jákob Zoli – Videó

Forradalmi ismerkedős módszert fejlesztett ki Jákob Zoli – Videó

Joshi Bharat nem fog bujkálni az új szerelmével

Joshi Bharat nem fog bujkálni az új szerelmével

Házasság első látásra: ezért nem sajnálják az elhagyott csupa szív Gerit az olvasóink

Házasság első látásra: ezért nem sajnálják az elhagyott csupa szív Gerit az olvasóink

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás