"Vártuk a kalandot" – Merész dologra vállalkozott Kerényi Miklós Máté és gyönyörű szerelme





Második évadával tér vissza a Párharc a TV2 képernyőjére, a műsorban pedig többek között Kerényi Miklós Máté és Kardffy Aisha párosát is láthatjuk.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.04.29.
Kerényi Miklós Máté TV2 párharc

Kerényi Miklós Máté és Kardffy Aisha öt évvel ezelőtt szeretett menthetetlenül egymásba.  2021-ben Kiskeró aztán fel is tette a nagy kérdést szerelmének, aki természetesen azonnal igent mondott. Ám annak ellenére, hogy még nem volt esküvő, férjnek és feleségnek szólítják egymást, hiszen szinte a mindennapjaikat is ebben a minőségben élik.

Fotó: Nagy Zoltán
A Párharcban teszteli bátorságát Kerényi Miklós Máté és Kardffy Aisha

A magánéletüket azonban féltve óvják, az utóbbi években csak párszor tettek kivételt, mikor egy-egy műsorban vállaltak szereplést. Többek között láthattuk őket a Drágám, add az életed!-ben, május 8-tól pedig a Párharc második évadában is szerepelnek. 

– Nem tudom mennyire volt ez párharc, inkább csapatjáték. Mi itt barátokra leltünk, nagyon jó kapcsolatokat alakítottunk ki és tisztességes ellenfelekkel, tisztességes meccseket játszottunk kezdte lapunknak Kiskeró, akitől gyönyörű kedvese vette át a szót.

Inkább lettünk barátok, mint ellenfelek. Bátran mondhatom, hogy vannak olyan párosok, akikkel életre szóló barátságokat kötöttünk

– tette hozzá. Próbáltuk megtudni azt is, milyen félelmekkel vágott neki a páros a műsornak, hiszen azt már a beharangozóból jól tudjuk: kőkemény bátorságpróbákat kell kiállniuk a szerelmeseknek. 

– Félelmünk nem nagyon volt. Mi azért jöttünk, mert azt éreztük, hogy ez egy olyan műsor lesz, ahol olyan dolgokat tudunk csinálni, amit a hétköznapi életben nem csinálnánk. Vártuk a kalandot – mondta nagy mosollyal a színész. 

Fotó: Nagy Zoltán
Nagy volt az összhang a párosok között

Titkokra is fény derült

Kíváncsiak voltunk arra is, hogy mi az, amit a páros nem szívesen emleget fel a múltjából. Rákérdeztünk hát az eddigi legkínosabb pillanatukra, a válasz pedig meglepően gyorsan érkezett. 

Nekem az volt a legcikibb, mikor egyszer egy szép, tavaszi napon leszálltam a metróról és a táskám becsípte a miniszoknyámnak a szélét... Így sétáltam végig, szinte hazáig, hogy teljesen fel volt csípve. Főműsoridőben, és persze senki nem szólt

– osztotta meg történetét Aisha, akinek kedvese hasonlóan kellemetlen helyzetbe került. Ráadásul a színpadon.

– Amikor egyszer a színpadon a György-Rózsa Sanyinak mondtam egy mondatot, amit nem kellett volna. Felcseréltem pár betűt, mindezt a nézők előtt. Na ez ciki volt, igen..." – fogalmazott a színész.

@borsonline Megkérdeztük a Párharc sztárjait, mi volt a legcikibb pillanat az életükben🤭 #borsonline #nekedbe #foryoupage #kerenyimiklosmate #kardffyaisha #ciki #kinos #mischingerpeter #tv2 #parharc ♬ eredeti hang - Bors

 





 





Ezeket olvastad már?
Alig költöztek le vidékre, Istenes Bencének az egész településtől bocsánatot kellett kérnie

Alig költöztek le vidékre, Istenes Bencének az egész településtől bocsánatot kellett kérnie

Meglepő titkokat árult el a Házasság első látásra egyik szereplője

Meglepő titkokat árult el a Házasság első látásra egyik szereplője

Akkor és most: úgy megváltoztak mára a Barátok közt szereplői, rájuk sem ismerni – galéria

Akkor és most: úgy megváltoztak mára a Barátok közt szereplői, rájuk sem ismerni – galéria

Házasság első látásra: kiderült az igazság az egyetlen házasságban maradt párosról

Házasság első látásra: kiderült az igazság az egyetlen házasságban maradt párosról

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás