Váratlan fordulat: Kis Grófónak hamarosan csomagolnia kell

Alaposan felgyorsultak az események az ország Bulibárója körül.



Megosztás
Szerző: Doris
Létrehozva: 2023.04.29.
kis grófo költözés

Élete egyik legizgalmasabb időszakát éli Kis Grófo, az énekesnek ugyanis heteken belül lehetősége nyílik arra, hogy a szülővárosából, Szolnokról áttegye a székhelyét a Pest vármegyei Biatorbágyra. 

Kis Grófo heteken belül költözik (Fotó: Facebook)

Az építkezés körülbelül három éve zajlik, és bár az ország Bulibárója korábban azt nyilatkozta, nehéz szívvel hagyja ott Szolnokot, most már alig várja, hogy a fővároshoz közel kezdjen új életet.

„Lelkileg nagyon nehéz lesz elhagynunk Szolnokot, hiszen rengeteg emlék köt minket oda, de már csak a fellépések miatt is praktikusabb Biatorbágyon élni, minden közelebb van, és szerencsére a nyárra már tele a naptár”mesélte tavaly a Ripost-nak a fiatal mulatóskirály, aki giccsparádé helyett letisztult, minimalista stílusban képzeli el álmai új otthonát, amit hamarosan birtokba is vehet.

A költözés napja ugyanis hamarabb eljött, mint azt legmerészebb álmaiban gondolta volna. Az énekes a Metropolnak árulta el, hogy a lakás gyakorlatilag egy-két héten belül teljes mértékben költözhető lesz, így az öttagú család hamarosan felkerekedik, és meg sem áll Biatorbágyig.

"Nagy az izgalom a családban, a gyerekek még jobban várják a költözést, mint mi, felnőttek, valósággal be vannak zsongva. Már valóban csak egy-két hét választ el minket attól, hogy úgymond új életet kezdjünk Budapesthez közel. Ezt a döntést leginkább a családom miatt hoztam meg, hiszen a gyerekeknek sokkal több lehetőségük van a fővároshoz közel. Természetesen tartunk majd egy lakásavatót is, de csak szűk körben" - mesélte a Metropolnak Kis Grófo.

 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás