RETRO RÁDIÓ

Sztárgyerek Marics Petiék legnagyobb rajongója – Fotó

Hatalmas népszerűségnek örvend Marics Peti és Valkusz Milán, kettejüket mintegy félmillióan követik az Instagramon. A ValMar tehetséges énekesei most megmutatták legnagyobb és egyben legcukibb rajongójukat.Megosztás
Szerző: Barby
Létrehozva: 2023.04.05.
marics peti Valkusz Milán legnagyobb rajongó

Marics Peti minden bizonnyal az egyik legfelkapottabb, legnépszerűbb előadó ma hazánkban, Valkusz Milánnal. A ValMar duó eleinte szinte csak a tinik kedvence volt, de az Úristen daluk óta már az idősebb korosztály is megszerette őket.

ValMar
Marics Peti megmutatta legnagyobb rajongójukat – Fotó: TV2

 

Marics Peti megmutatta legnagyobb rajongóját

A ValMar tagjai élvezik népszerűségüket, szerintük hosszú út vezetett idáig, de minden belefektetett energia megérte. Az együttes Insta-oldalát majd 100 ezren, Marics Petit 305 ezren, Valkusz Milánt 151 ezren követik. De míg korábban csak a tinilányok őrültek meg a két jóképű srácért, már a korosabbak is elismerik tehetségüket. Peti a Sztárban Sztár nyolcadik, Milán pedig az idei évadban hétről hétre elképesztő produkciókat mutat be, így a nézők hamar megszerették őket.

Még a mai napig meglepődünk mindketten, amikor valaki meglát bennünket és elsírja magát örömében

 – mondta korábban a műsor ítésze. – Hogy ilyen reakciót váltunk ki valakiből, ilyen hatással vagyunk emberekre. Hosszú út vezetett idáig… Egyébként találkoztunk már több olyan rajongóval, aki magára tetováltatta a ValMart vagy egy dalszövegünket, vagy épp az aláírásunkat. Persze azért ezt át kell gondolni alaposan, ki tudja, 10-15 év múlva is ugyanúgy szeret-e majd minket.

De úgy látszik, most már a legfiatalabb korosztály is imádja Valkuszék zenéjét. Peti mutatta meg Insta-sztoriban, ahogy egy zenész barátjuk kislánya az Úristenre táncikál. 

„Rajongó a kiscsajom!”  – írta a sztorihoz. 

 


 

Rajongóktól kért segítséget 

Népszerűségét felhasználva nemrég Marics Peti szintén az Instán, követőitől kérdezte, nem találták-e meg elhagyott táskáját, amiben a sícuccai is voltak. 

 

Ezeket olvastad már?
Mindenkit meglepett Katalin hercegné, ezt csinálta szülés után

Mindenkit meglepett Katalin hercegné, ezt csinálta szülés után

Csongrádi Kata Mikulásnak állt, nézd, mit vitt a gyerekeknek!

Csongrádi Kata Mikulásnak állt, nézd, mit vitt a gyerekeknek!

Cserpes Laura vallomása: Egészen váratlanul érkezett az életembe...

Cserpes Laura vallomása: Egészen váratlanul érkezett az életembe...

Ledöbbentette a rajongókat a világhírű sláger előadója: vége van – Videó!

Ledöbbentette a rajongókat a világhírű sláger előadója: vége van – Videó!

Top hírek

Ezek is érdekelhetikHírlevél-feliratkozás