Saját függőségét is beleírta új filmjébe Tilla





Till Attila éppen most forgatja legújabb nagyjátékfilmjét, ami részben a saját tapasztalataiból is merítkezve, egy alkoholistáról szól.



Megosztás
Szerző: SZK
Létrehozva: 2023.04.15.
Módosítva: 2023.04.15.
till attila thuróczy szabolcs alkoholista alkoholizmus forgatás film alkohol

Már elkezdték forgatni az És mi van Tomival? című filmet, melynek Till Attila írta a forgatókönyvét és a rendezői székbe is beül, jó barátja, Thuróczy Szabolcs pedig a főszereplő. A népszerű színésszel nem először dolgozik együtt, korábban a Tiszta szívvel című gengszterfilmnek volt az egyik kulcsszereplője, amit szintén Tilla rendezett.

Az első forgatási napról meg is osztottak pár képet a közösségi oldalaikon, látszólag jó hangulatban telik a munka, pedig nem volt könnyű az út, míg eljutottak idáig. Magyarországon nehéz filmet forgatni, kevés alkotó engedheti meg magának, hogy saját tőkéből dolgozzon, a pályázatokért pedig sokan állnak sorba.

„A Tiszta szívvel óta nem kaptam semmilyen pályázatomra pénzt. Négyszer utasítottak vissza és most lett annyira elegem, hogy összeszedtem az energiámat, meg a barátaimat, akik tudtak nekem ebben segíteni, hogy nekiálljunk nulla forintból”- mondta Tilla a Metropolnak, majd hozzátette, hogy ugyanazzal a csapattal dolgozik együtt, akikkel korábban.

Egy nem ivó alkoholistának a világáról szól, tulajdonképpen egy alkesz film

- válaszolta arra a kérdésre, hogy miről szól a cselekmény.

Egy barátjával, Dr. Kapitány-Fövény Máté klinikai szakpszichológussal közösen írta a forgatókönyvet, aki alkoholistákkal, függőkkel foglalkozik.

„Saját tapasztalataimból, az ő munkahelyi élményeiből, szakmai tudásából meg a színészek történeteiből raktuk ezt össze. A leszokás folyamata nem egy könnyű dolog. Ez egy hosszan tartó, soha véget nem érő állandó küzdelem”- mondta, majd hozzátette, anno neki is voltak alkoholproblémái, ez a film is a feldolgozásnak egy állomása.

Az, hogy mikor kerül majd moziba, vagy hogy mikor láthatjuk, nehéz kérdés, mivel „ingyen filmről” van szó, a forgalmazásra és a marketingre is kell majd gyűjteniük, de reméli, hogy egyszer akár a nagyvásznon is láthatjuk majd.

 





 





Ezeket olvastad már?
Durva sérülés: autóbalesetet szenvedett Csuti – Fotók

Durva sérülés: autóbalesetet szenvedett Csuti – Fotók

Micsoda dekoltázs: Salma Hayek mesés esküvői fotóit látnod kell!

Micsoda dekoltázs: Salma Hayek mesés esküvői fotóit látnod kell!

„Amikor nem tudod, melyik fotót válaszd” – Fürdőruhában fotózták Jason Statham csaját

„Amikor nem tudod, melyik fotót válaszd” – Fürdőruhában fotózták Jason Statham csaját

„Nem bírtam ki, hogy ne sírjak...” – Döntött a Házasság első látásra párja

„Nem bírtam ki, hogy ne sírjak...” – Döntött a Házasság első látásra párja

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás