Emlékszel még a Sabrina, a tiniboszorkány sztárjára? Fogadjunk, hogy fel sem ismernéd!

Bizony, sokat változott Sabrina és szerelme is.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.04.08.
színész fotó sorozat

Kétségtelen, hogy nem csak az Egyesült Államokban, de kis hazánkban is nagy népszerűségnek örvendett a Sabrina, a tiniboszorkány című sorozat a kilencvenes évek második felében. De vajon mi lett azóta a főszereplőkkel? Bizony jó pár év eltelt az első epizód 1996-os premierje óta!

Melissa Joan Hart, Szabrina, a tiniboszorkány, 2000, NORTHFOTO
Melissa Joan Hart, azaz Sabrina egy 2000-ben rögzített epizódban Fotó: Warner Bros. TV. / Northfoto

Melissa Joan Hart alakította a címszereplő tini boszorkányt, Sabrina Spellmant. Négyévesen kezdett forgatni, azaz jóval a sorozat előtt, és azóta is forgat, javarészt sorozatokban és tévéfilmekben tűnik fel. Noha 2010-ben megkapta a saját nevével fémjelzett Melissa & Joey sitcom főszerepét is, a mai napig Sabrina karakterével azonosítják. Ugyanakkor kijelenthető: igen szerencsés keze van. A Szerencsekerék amerikai verziójában ő volt az első sztárjátékos (és összesítésben a negyedik játékos), aki egymillió dollár vihetett haza – melyet jótékony célokra használt fel.

Mutatjuk, hogy néz ki manapság az azóta rendezésbe is belekóstoló színésznő:

Melissa Joan Hart 2022, fotó: AFP
Melissa Joan Hart egy 2022-es díjátadón  Fotó: AFP

Sabrina szerelmére rá sem lehet ismerni

Míg a színésznő mai vonásaiban felfedezhető fiatalkori énje, addig a szerelmét, Harvey Kinkle-t alakító Nate Richert-nek talán csak a mosolya a régi.

Richert nem igazán tudta megvetni a lábát a filmiparban, egy-két kisebb szerepe volt azóta, ellenben folkzenész lett, emellett rajongói találkozókon futhatunk vele össze néhanapján – már ha felismerjük.

Az alábbi fotó például jobbra láthatjuk őt, sapkában:

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás