Milliós a kár az elmaradt bulik miatt: Galambos Lajos koncert helyett börtönbe ment





A zenész bár tudta, hogy hamarosan be kell vonulnia, mégis lebeszélt egy-két zárt körű koncertet, gondolta még belefér. Tévedett. Nagy bajba kerültek emiatt a klubtulajdonosok.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.04.27.
Módosítva: 2023.04.27.
Galambos Lajos koncert anyagi kár elmaradt

Amire mindenki számított, mégis meglepetésként történt meg: szerdán kora reggel Galambos Lajos bevonult Baracskára, hogy megkezdje a rá jogerősen kiszabott 3,6 éves börtönbüntetését. A zenész a legnagyobb titokban érkezett a büntetés-végrehajtási intézethez, és úgy tudni, nagyon készült. Már hetekkel a bevonulás előtt elzárkózott a nyilvánosság elől, kizárólag a családtagjaival tartotta a kapcsolatot. 

Lélekben fel kellett készülni a börtönévekre Fotó: Nagy Zoltán

Fellépéseket szervezett még  

Az, hogy Lajcsi elfogadta, hogy mindenképpen be kell vonulnia, nem jelenti azt, hogy egyetértett a bíróság döntésével, illetve azzal, hogy egy büntetés-végrehajtási intézményben kell letöltenie a büntetését, mivel állítása szerint (amit orvosszakértői véleménnyel támasztott alá) gyógyíthatatlan beteg. A betegsége azonban nem akadályozta abban, hogy fellépéseket vállaljon. Bár közel sem annyit, mint régen, de egy-két, számára szimpatikus felkérésre azért szívesen mondott igent. A Borsnak sikerült beszélnie két szervezővel is, akik egy pillanat alatt kerültek bajba, amikor meghallották, hogy Galambos börtönbe vonult. 

Nagy bajba kerültek a szervezők Fotó: Markovics Gábor

Milliós a kárt szenvedtek 

Az egyik szervező egy budapesti kisméretű klub tulajdonosa, aki már el is kezdte árusítani Lajcsi bulijára a jegyeket. 

Megmondom őszintén, hogy nagyon csalódott vagyok. Lajcsi nemcsak engem, de a közönségét is cserben hagyta, hiszen nem szólt senkinek arról, hogy mikor megy be.

„Május elejére szerveztünk egy bulit. Igaz, csak szóban állapodtunk meg, vagyis nincs szerződésünk, de így is bíztunk egymásban, így elkezdtem értékesíteni a jegyeket...” – mondta a Borsnak a neve elhallgatását kérő szervező.

„Most fizethetem vissza, buli pedig nem lesz, vagyis nettó bukó ez az egész. Átverve érzem magam, de hát nem tudok mit tenni. Ez van. Milliós a kár” – morogta csalódottan a klubtulajdonos. 

Galambos Lajos
Szeretett volna még koncertezni, de időközben be kellett vonulnia Fotó: Végh István

Egy másik szervező hasonló élményekről számolt be: 

„Szóban egyeztünk meg, egy májusi bulira – mondta a klubtulaj. Nem beszéltünk arról, hogy mi lesz akkor, ha időközben Lajcsinak be kell vonulnia, mert ő ezt nem említette, én pedig nem akartam udvariatlan lenni, illetve határozott volt azzal kapcsolatban, hogy kint lesz. Elbuktam a jegybevétel árát, mert a törzsvendégeim között már meghirdettem a koncertjét. Le voltak foglalva az asztalok, eladva a jegyek... Jó nagy blama, de nincs mit tenni. Fizethetek vissza mindent.”

 





 





Ezeket olvastad már?
Horváth Gréta: „A megfelelési kényszerem vakvágányra vitt”

Horváth Gréta: „A megfelelési kényszerem vakvágányra vitt”

Suzy várja az igazit és akár a gyermekvállalást sem zárja ki

Suzy várja az igazit és akár a gyermekvállalást sem zárja ki

"Budapesten jól átb*****k" - Tovább durvul Gábor Zsazsa szoborbotránya

"Budapesten jól átb*****k" - Tovább durvul Gábor Zsazsa szoborbotránya

„Amikor kijön a rendelőből, akkor ismét az én feleségem” – Ilyen Hevesi Tamásék házassága

„Amikor kijön a rendelőből, akkor ismét az én feleségem” – Ilyen Hevesi Tamásék házassága

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás