Soha nem hallott dráma: ezért tűnt el a magyar énekesnő





Két év kellett ahhoz, hogy a szinte kamasz lány besokalljon és hátat fordítson a színpadnak.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.04.16.
kovácsovics fruzsina trauma

Soha nem hallott drámájáról mesélt A Palikék Világa by Manna Szóló című alműsorában Wágner Tamás vendégeként Kovácsovics Fruzsi, aki az egykori Csillag születik döntőse volt. Az épphogy 19 éves Fruzsi a műsor utáni, mondhatni: idegösszeomlásáról beszélt bővebben, és arról, hogy mi vezethetett odáig.

Kovácsovics Fruzsi tiszta vizet öntött a pohárba, miért vonult vissza a színpadtól régen Fotó: YouTube

Két év alatt sokallt be Fruzsi

2007-ben lett egy csapásra rendkívül ismert és sikeres Kovácsovics Fruzsi, a maga szelíd bájosságával a legtöbb néző szeretetét is elnyerte. Azonban Fruzsi fölött a média nyomása, a fokozott stressz miatt a felhők is gyorsan gyülekezni kezdtek, és kiderült, hogy nem bírja tovább. Az elejétől kezdte Fruzsi, mik voltak a jelek, amikre oda kellett volna jobban figyelnie.

„A műsor után kaptam egy kész lemezt, csak fel kellett csupán énekelnem. Ennyi volt a dolgom, de az én művészi ambícióim ezzel vissza lettek fojtva. Persze sikeres voltam, lemezlisták élén szerepeltek a dalok, és sokat álltam színpadon, Viva TV-s műsorokban szerepeltem, de kényelmetlenné kezdett válni.” 

Két év alatt besokalltam, de olyannyira, hogy a vége felé már zokogtam, hogy nekem színpadra kell állnom

 – ecsetelte Fruzsina drámai a történetét, és hozzátette, hogy nem sokkal ezután elvágta maga alatt a fát, kiszállt a popbizniszből. 

KOvácsovics Fruzsina
Fruzsi ma már gyerekeknek énekel Fotó: Kiss Annemarie)

Terápiára járt, így dolgozta fel traumáit

Családja tartotta benne a lelket, a legnehezebb időszakokban is, és a zenei szünetben óvónőnek állt édesanyja javaslatára. 

Anyu tanító néni, én pedig mindig szeretettem a gyerekeket, így logikusnak tűnt ez az út, úgyhogy jelentkeztem az óvodapedagógus-képzésre, amit elvégeztem

 – mesélte tovább az énekesnő, akit nem sokkal később visszahívott a színpad, de már jóval elővigyázatosabb és tapasztaltabb volt ekkorra Fruzsi.

Gyerekeknek szóló lemezeivel olyan sikeres lett, hogy nem is egy, három Fonogram-díjat is bezsebelt már. Fruzsi pszichológusnál kért segítséget a dolgok helyére kerüléséhez, és mára már nem bánja, hogy belevágott a Csillag születikbe. 

 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás