Katalin hercegné ezért is utálja Meghant





Katalin hercegné állítólag Meghan miatt nem tudott elbúcsúzni.



Megosztás
Szerző: P. E.
Létrehozva: 2023.04.18.
Módosítva: 2023.04.18.
Katalin hercegné Meghan Markle

Az köztudomású volt, hogy Katalin hercegné és Meghan Markle sosem volt kebelbarátnő, nem fonták be egymás haját és nem fecsegtek a titkaikról. Ám egy új könyv szerint a rivalizálásuk II. Erzsébet királynő tavaly szeptemberi halálával érte el a tetőpontját.

Katalin hercegné, Vilmos herceg, Harry herceg, Meghan Markle
Fotó: AFP

Robert Jobson királyi életrajzíró szerint a walesi hercegné „végtelenül haragszik” Meghanra, amiért miatta nem tudott elbúcsúzni a szeretett uralkodótól. Katalin ugyanis Meghan miatt nem utazhatott Skóciába, a Balmoral birtokra, ahol Erzsébet királynő elhunyt.

Jobson azt állította, hogy Károly király megparancsolta mindkét feleségnek, hogy maradjanak hátra, mivel „nem helyénvaló”, hogy a házastársak a királynő halála előtt ott tartózkodjanak.

„Harry ragaszkodott hozzá, hogy Meghan vele utazzon Skóciába, miközben a királynő haldoklott, de a király azt mondta, hogy csak a gyerekei és az unokák lehetnek a királynővel.” 

Károly állítólag külön megkérte Vilmos herceget, ne vigye magával Katalint. „Ha Katalin nem jön, Meghan sem tud” – fogalmazott állítólag a király. „Meghan nem szívesen látott vendég volt, de ezt a király nem mondhatta meg Meghannak vagy éppen Harrynek, ezért személyesen ő beszélt Katalinnal, hogy maradjon Londonban, mert akkor Meghannak sem lesz joga odamenni a királynőhöz.”

Jobson azt mondta: 

Kate szándékosan távol maradt, de kétségbeesetten ott akart lenni a királynővel az utolsó pillanataiban. Ez felemésztette Kate-et, és még jobban gyűlölni kezdte Meghant.

Ennek fényében érthető, hogy Katalin hercegné a palota egyik tisztviselőjének azt mondta, élete egyik legnehezebb eseménye volt, amikor Harryvel és Meghannal kellett sétálnia Windsorban, megnézni az alattvalók gyászvirágait. A sétával az egységet kellett szimbolizálniuk, miközben Katalin hercegné szenvedett, hogy Meghan közelében kell lennie.





 





Ezeket olvastad már?
Danny Blue életében először a tettek mezejére lépett

Danny Blue életében először a tettek mezejére lépett

71 éves Endrei Judit – „Elfogadom a koromat”

71 éves Endrei Judit – „Elfogadom a koromat”

Európa békéjéért, és a gyerekek jövőjéért állt ki Mága Zoltán az Erdélyi fellépésével - Fotók!

Európa békéjéért, és a gyerekek jövőjéért állt ki Mága Zoltán az Erdélyi fellépésével - Fotók!

„Nagyon szexi mindened” – Köllő Babett szelfije betalált

„Nagyon szexi mindened” – Köllő Babett szelfije betalált

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás