Igazi szócsata alakult ki Stana Alexandra esküvői posztja alatt





A gyönyörű táncos megosztott több képet is egy esküvői fotózásról, aztán magyarázkodhatott az egyik kommentelőnek.



Megosztás
Szerző: Cs.I.G.a
Létrehozva: 2023.04.09.
stana alexandra meggyes dávid Kommentháború

Egy éve él boldogan Stana Alexandra és Meggyes Dávid. A szerelmeseknek azonban nagyon viszontagságosan kezdődött a kapcsolata, ugyanis mindketten házasok voltak. Akkoriban sokszor okolták őket a kommentelők, hogy egymásért léptek ki előző kapcsolataikból. Pedig a Dancing with the Stars táncosa határozottan kijelentette, hogy a házasságaik zátonyra futása után találtak egymásra. Sokan nem jósoltak hosszú jövőt a párnak. Ám azóta a Szandráék sokszor bebizonyították a kritikusaiknak, hogy mennyire boldogok, és stabil a kapcsolatuk. Olyannyira, hogy pár hónap után össze is költöztek, azóta mindenki azt találgatja, mikor lesz lánykérés.

Alexandra január elején írt egy listát arról, hogy milyen jó és nehéz pillanatokon mentek keresztül kedvesével. Akkor a kommentelők kérdéseire nemcsak azt vallotta be, hogy szívesen hozzá menne Dávidhoz, de azt is elárulta, hogy késznek érzi magát az anyaságra is.

Sugárzik a boldogság Szandráról és Dávidról (Fotó: Szabolcs László / hot! magazin)

Kárörvendő kommentelő

Nemrég a szerelmesek egy esküvői fotózáson vettek részt, amiről több képet is megosztottak. Bár Szandra leszögezte, hogy nem házasodtak össze titokban, rengeteg rajongója azért megdicsérte őket, hogy mennyire szép pár. Azonban sajnos nem minden hozzászóló volt ilyen kedves véleménnyel a képekről. Egy fiatal felhasználó durva szavakat fogalmazott meg Szandrával és Dáviddal szemben.

„Kár is lett volna, mivel egyikőtök se egy hűséges típus… ahogy téged ismerünk pár hétig tarthatott volna” – fogalmazta meg erős véleményét a Dancing with the Stars táncosával kapcsolatban, aki nem hagyta ennyiben a dolgot.

Látszik, hogy nagyon jól ismersz. Mondjuk nem tudom honnan, merthogy én nem tudom ki vagy, az tuti. De köszi a jó kívánságokat, ami késik, nem múlik! Puszi

 – válaszolt Szandra.

Dávid is beszállt a szócsatába, és viccesen megkérdezte, hogy rá vagy kedvesére fáj a foga a nőnek. Azonban a kritikus megjegyzések itt sem maradtak el.

„Rád már kinek fájna a foga, te minden lyukba kisegér” – utalt Dávid korábbi kapcsolatára Horváth Grétával a kommentelő, aminek a férfi hűtlensége vetett véget.





 





Ezeket olvastad már?
Házasság első látásra: nyíltan üzent egymásnak Enci és Peti

Házasság első látásra: nyíltan üzent egymásnak Enci és Peti

Kiderült a titok: Vilmos herceg ezért rettentő féltékeny Harry hercegre

Kiderült a titok: Vilmos herceg ezért rettentő féltékeny Harry hercegre

„Ura a helyzetnek” - Testbeszéd-szakértő elemezte III. Károly rákdiagnózisa utáni első nyilvános szereplését

„Ura a helyzetnek” - Testbeszéd-szakértő elemezte III. Károly rákdiagnózisa utáni első nyilvános szereplését

Feng Ya Ou: Szintet lépett a kapcsolatunk, erősebb lett!

Feng Ya Ou: Szintet lépett a kapcsolatunk, erősebb lett!

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás