RETRO RÁDIÓ

Felment az ára: lassan 5 milliárdba kerül Galambos Lajos kastélya





Az árfolyamváltozás miatt meredeken emelkedik a börtönbüntetésre váró zenész birtokának ára. A 13 millió eurós ingatlankomplexum most épp 4,954 milliárd forintét eladó. Az ár azonban órák alatt módosulhat...



Megosztás
Szerző: Zs.
Létrehozva: 2023.04.24.
Galambos Lajos milliárdosok klubja birtok

Aki rendszeresen nézelődik az ingatlanos oldalakon, annak feltűnhetett, hogy a hosszú hónapok óta eladó Galambos-kastély ára megint felment. A Boldogasszonypusztán álló birtokért nem kapkodnak a vevők, aminek persze meg van az oka: egy ilyen léptékű ingatlan nem az átlagember pénztárcájához igazítottak, sokat kell várni arra, hogy megérkezzen a tökéletes vevő. 

Mélyen a pénztárcájába kell nyúlnia annak, aki ezt a birtokot akarja megvenni Fotó: YouTube/Frizbi TV

Ami tudni kell a birtokról és a kastélyról: több, mint 100 éves ős fák lombja ad árnyékot a forró nyarakon, a százéves tóban pedig nem csak hűsölni, de vízisíelni is bátran lehet, hiszen hatalmas vízfelületről van szó. A hirdetés egy része szó szerint így szól: A kastély lakóterülete 920 nm, a földszinten képgalériát, kandallóval ellátott nappalit, házi könyvtárat, étkezőt, Gourmet konyhát, kamrát, verandát, pianoszobát, 4 hálószobát, 4 fürdőszobát és a gondoskodó személyzet részére külön udvari bejáratú mosdót, WC-t helyeztek el (540 m2). Az emeleten 8 szoba, 8 fürdőszoba, társalgó és melegítőkonyha került kialakításra 380 m2-en. 

A kastély főbejárata Fotó: OPENHOUSE 

Túl kell adni rajta    

Galambos Lajosnak több oka is van arra, hogy megváljon a szeretett kastélytól. Először is, anyagilag komolyan megviselte őt a hat éve tartó pereskedés, melynek végén jogerősen letöltendő börtönbüntetésre ítélték. Másodszor – szintén a pereskedés miatt – tönkrement a házassága, elváltak a feleségétől. A gyermekei felnőttek, kirepültek a családi fészekből, semmi értelme nem volt megtartani a hatalmas épületet. Bár a kastély a zenész szíve csücske volt, végül úgy döntött, hogy eladásra kínálja. 

Lajcsi szívéhez nőtt a birtok, de nem tarthatja meg Fotó: Bors 

4 milliárd 954 millió  

A mocsai kastély és birtok mér egy jó ideje eladósorban van, az ideális vevő azonban még nem érkezett meg rá. A jelentkezőnek egyébként, legyen akármilyen vastag a pénztárcája, nagyon észnél kell lennie, hogy a megfelelő pillanatban csapjon le az ingatlanra, hiszen Lajcsi euróban adta meg a vételárat, ami jelenleg 13 millió euró, vagyis a cikkünk születésének idején 4 milliárd 954 millió forint, plusz az apró... 

Így fest Lajcsi kastélyának hirdetése Fotó: ingatlan.com

A művésznek – adja el bármennyiért a kastélyt – nyilvánvalóan szüksége lesz a pénzre, legkorábban egy év múlva. Addig nem hajtja a tatár az eladás ügyében, hiszen – mint azt a Ripost elsőként megírta – hamarosan megkezdi a 3 év hat hónapos börtönbüntetését, melyből a legoptimálisabb esetben egy év múlva szabadulhat. 





 





Ezeket olvastad már?
„Meg vagyok lepődve, hogy még itt vagy” – Keveházi Lili kimutatta a foga fehérjét

„Meg vagyok lepődve, hogy még itt vagy” – Keveházi Lili kimutatta a foga fehérjét

Ördög Nóra tüzes melltartóban hódít – Fotó

Ördög Nóra tüzes melltartóban hódít – Fotó

Így él most Sub Bass Monster: 47 éves lett a legendás rapper!

Így él most Sub Bass Monster: 47 éves lett a legendás rapper!

Erre senki sem számított! Szakmát váltott Harry herceg

Erre senki sem számított! Szakmát váltott Harry herceg

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás