„A párom próbál megvédeni” – Egyre gyakrabban néz a pohár fenekére az Exatlon sztárja





A kisgyermekes édesapa Németországban vállalt munkát, a nehéz napok végén olykor iszogat és ilyen állapotban beszél a rajongóihoz.



Megosztás
Szerző: DrCell
Létrehozva: 2023.04.10.
Módosítva: 2023.04.10.
Adu Laci alkohol exatlon ivás

Adu László a Ripostnak elmondta, hogy igencsak nehéz életszakaszban van, ugyanis hónapokig nem láthatja a családját. Az Exatlon Kihívók csapatának egykori tagja ugyanis külföldön vállalt munkát. Elmondása szerint azért volt erre szükség, mert az építőiparban egyre kevesebb munkalehetőséget kapott, ezért arra kényszerült, hogy másoktól kérjen segítséget. A tartozásokat azonban vissza is kell fizetni, ezért bár nehéz szívvel, de hónapokra búcsút intett élettársának és 4 éves kisfiának. Németországba utazott, hogy ételfutárként dolgozzon.

Adu László, Adu Laci, Exatlon, TV2
Adu Laci igazi harcos típus, de egy nehéz munkanap végén szüksége van egy kis iszogatásra
Fotó: TV2


Amikor egy férfi hosszú időre a kedvese nélkül él, gyakran felüti a fejét a féltékenység. Laci a Ripostnak elmondta, hogy párjára ez nem jellemző, mégis úgy döntött, esténként az Instagram-oldalán mutatja meg, hol van és mit csinál éppen. Mint kiderült, a szabadidejét pihenéssel és iszogatással tölti, ilyenkor pedig élő bejelentkezésben, ittas állapotban beszélget a rajongóival. Mivel a párjának ez nem volt ínyére, ezért ezeket a videókat rögtön a live végén törli.

Lehet, hogy kicsit alpári a stílusom, ilyenkor megváltozik az ember hozzáállása amikor iszik, de pont azért jelentkezek be, hogy alátámasszam, nem megyek csajozni. A párom kérésére töröltem ezeket a videókat. Ő próbál megvédeni engem. Az alkohol mindenkiből mást hoz ki és attól fél, hogy hülyeséget csinálok, vagy élő adásban olyat mondok, amit józan állapotban nem tennék. Túlságosan őszinte vagyok, ezért nem maradtam meg a médiában sem…

 – tette hozzá, majd kifejtette, szeretne újra visszakerülni a tévéképernyőre, de az Exatlon All Star óta sajnos nem kapott megkeresést, pedig szívesen szerepelne a FarmVIP-ban és boldogan mondana igent az Ázsia Expressz következő évadára is.


 





 





Ezeket olvastad már?
„Nincs ennél csodálatosabb érzés a világon!” – Radics Gigi érzelmes vallomást tett

„Nincs ennél csodálatosabb érzés a világon!” – Radics Gigi érzelmes vallomást tett

Köldökig érő dekoltázst villantott a nagymellű modell

Köldökig érő dekoltázst villantott a nagymellű modell

Mészáros Nóra: Minél távolabb van az ember, annál jobban megismeri önmagát

Mészáros Nóra: Minél távolabb van az ember, annál jobban megismeri önmagát

Angelina Jolie tovább háborúzik Brad Pitt-tel

Angelina Jolie tovább háborúzik Brad Pitt-tel

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás