Tóth Andi: „Meg lehet venni rólam a gyöngyöket”





A vasárnapi Sztárban Sztár adásában Tóth Andit beborították a gyöngyök, ezzel együtt összeöltözött Marics Petivel, aki ugyanilyen ékszereket viselt mindkét csuklóján. Az énekesnő elmondta, hogy a ruhája kiegészítőiből karkötők lesznek majd, amiket meg lehet vásárolni, az ebből befolyó összeget pedig jótékony célra szánják.



Megosztás
Szerző: SzK
Létrehozva: 2023.03.28.
Tóth Andi ruha jótékonyság gyöngyök

A vasárnapi Sztárban Sztár nem volt egy rendhagyó műsor, ugyanis emelkedik a tét, a következő adás már az elődöntő lesz. Emellett a zsűri tagjai, Tóth Andi és Marics Peti között is mintha lett volna egy kis feszültség

Ismét hatalmas elismerés jár a stylistoknak, hiszen már sokadjára kápráztatták le a közönséget csodálatos és ötletes ruhakölteményeikkel. A mostani adásban Tóth Andi egy gyöngyökkel díszített ruhafelsőt kapott, amely végig borította a testét. 

Fotó: Szabolcs László

Azonban Andi ruhája nemcsak egy egyszerű öltözék volt, hanem jótékony célt is szolgál. Az énekesnő Instagram-sztorijában osztotta meg a követőivel, miután megköszönte a csodás ruhát az alkotójának, Márknak és az ékszerüzletnek, hogy a jövőben nemes szándékaik vannak.

Miután vége a műsornak, ezek le lesznek rólam szedve és karkötők fognak belőle készülni. Ezeket meg lehet vásárolni. A teljes összeg a Heim Pál Kórháznak fog menni. Meg lehet rólam venni a gyöngyöket

– mesélte mosolyogva Tóth Andi és elárulta, az eladásokból befolyó összeget beteg gyerekek megsegítésére adományozzák majd.

Kiss Márk stylist azt nyilatkozta korábban, hogy a ruhát Isabella Rossellini inspirálta, aki hasonló szettet viselt a Jól áll neki a halál című fantasy-vígjátékban. Azt is elmondta, hogy az ásványgyöngyöket saját maga választotta ki és egyesével, kézzel fűzték fel, akkor még egy próbababára.

Marics Petit, a zsűri másik tagját is hasonló gyöngyökkel öltöztették fel, Andiéhoz hasonló nyakláncot és karkötőket kapott, ezzel is jelezve, hogy egy párt alkotnak.

Tóth Andihoz stílusához egyébként elég közel állnak ezek az ásványok. Amikor éppen nem a színpadon vagy a tévében szerepel, szívesen visel fából készült karkötőket, vagy éppen hasonló ásványokat, amik nem mellesleg pozitívan hatnak a lélekre.





 





Ezeket olvastad már?
Durva sérülés: autóbalesetet szenvedett Csuti – Fotók

Durva sérülés: autóbalesetet szenvedett Csuti – Fotók

Micsoda dekoltázs: Salma Hayek mesés esküvői fotóit látnod kell!

Micsoda dekoltázs: Salma Hayek mesés esküvői fotóit látnod kell!

„Amikor nem tudod, melyik fotót válaszd” – Fürdőruhában fotózták Jason Statham csaját

„Amikor nem tudod, melyik fotót válaszd” – Fürdőruhában fotózták Jason Statham csaját

„Nem bírtam ki, hogy ne sírjak...” – Döntött a Házasság első látásra párja

„Nem bírtam ki, hogy ne sírjak...” – Döntött a Házasság első látásra párja

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás