Teljesül Tahi Tóth László elhunyt özvegyének utolsó kívánsága





Kárászy Szilvia békében a szívében, imádott férje, Tahi Tóth László halálának ötödik évfordulóján hunyta le örökre a szemét. A zongoraművésznő ráadásul ugyanúgy, mint örök szerelme, daganatos betegségben hunyt el. A legendás színművész özvegyének utolsó kívánsága az volt, hogy férje sírjába temessék.



Megosztás
Szerző: D.G.
Létrehozva: 2023.03.03.
Tahi Tóth László utolsó kívánság özvegy

Karmikus szerelem fűzte össze életükben Tahi Tóth Lászlót és Kárászy Szilviát. A színészóriás 2018. február 22-én, budai otthonában, felesége karjaiban hunyta le örökre a szemét. Legendás volt egymás iránti lángolásuk, pedig nem sok jövőt jósoltak a kapcsolatuknak a köztük lévő korkülönbség miatt. Ők azonban mindenkire rácáfoltak: 25 gyönyörű, boldog évet töltöttek együtt, csak a halál választotta őket szét. 

Tahi Tóth László özvegyét férje sírjába temetik –Fotó: Ripost

Teljesül utolsó kívánsága

Kárászy Szilvia nagyon nehezen tudta feldolgozni, hogy elvesztette a férjét, akit annyira szeretett. Tahi Tóth László temetése után azt nyilatkozta: egyszerűen nem tudja még elképzelni se az életét nélküle. S bár tavaly tavasszal már úgy tűnt, jobban van, akkor derült ki, hogy előrehaladott daganatos betegsége van, ugyanúgy, mint férjének. A zongoraművésznőnek gyermeke nem született, szeretett unokatestvérei ápolták.

Még mindig felfoghatatlan, hogy napra pontosan akkor halt meg, mint Laci

– mondta a Metropolnak Szilvia unokatestvére, István.

– Méltósággal viselte a betegségét, pedig nagy fájdalmai voltak, az utolsó hetekben már morfiumot kapott. Amikor az első tünetei jelentkeztek, akkor már annyi áttéte volt, hogy nem kaphatott semmilyen kezelést. De még a hospice házban is mosolygott, szerintem akkor már érezte, hogy nemsokára újra találkozhat Lacival, akivel két test, egy lélek voltak. Az utolsó kívánsága is az volt, hogy férje mellé helyezzék, és természetesen így is lesz. A temetése március 27-én lesz a Farkasréti temetőben, ugyanott, mint Laci, a Makovecz-ravatalozóban lesz felravatalozva, és utána Laci mellé helyezik. Békében a szívében hunyt el, tudta, hogy teljesül utolsó kívánsága, és ahogy életükben, halálukban is eggyé válnak!





 





Ezeket olvastad már?
Házasság első látásra: Bogi és Geri másképp döntöttek

Házasság első látásra: Bogi és Geri másképp döntöttek

Nézd, kivel gyűri a lepedőt szexi ruciban Megyeri Csilla!

Nézd, kivel gyűri a lepedőt szexi ruciban Megyeri Csilla!

Sylvester Stallone szívmelengető fotóval köszöntötte filmbeli feleségét

Sylvester Stallone szívmelengető fotóval köszöntötte filmbeli feleségét

Több száz oldalas menetrend készült Károly király temetésére

Több száz oldalas menetrend készült Károly király temetésére

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás