RETRO RÁDIÓ

„Mindent ellepett a por” – veszélybe került az autópályán Bódi Csabi





Szombaton hatalmas tömegbaleset történt az M1-es autópályán, azonban az M3-ason is veszélyessé vált a helyzet. Pont ott, ahol Bódi Csabi a koncertjére igyekezett.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.03.14.
Bódi Csabi tömegbaleset M1

Az egész országot sokkolta az M1-esen történt tömegbaleset, mikor összesen 5 kamion és 37 személyautó ütközött. A balesetben 39-en megsérültek és egy 44 éves férfi életét vesztette. A baleset okozója egyébként az erős szél által felkavart porvihar volt, amely teljesen lecsökkentette a látási viszonyokat. Ám nemcsak az M1-esen, az M3-as pályán is veszélyessé vált a helyzet. 

Bódi Csabi veszélyes helyzetbe került az M3-as autópályán Fotó: Facebook

Olyan volt, mintha egy Marvel-filmben lettünk volna, ahol az óriási rombolás miatt mindent ellep a por...

– kezdte a Borsnak Csabi.

„Én kora délután ültem autóba, az első bulimra mentünk az M3-as autópályán Füzesgyarmat felé. Már az óriási szélvihar is aggasztó volt, aztán egyszer csak jött a feketeleves. Körülbelül 500-600 méter volt a látótávolság, mikor észrevettük a porfelhőt előttünk. Azonnal lassítottam, mert azon túl már semmi sem látszódott. 60-nal gurulhattunk át rajta, ekkor már a látási viszonyok a minimumra csökkentek. Az volt a szerencsénk, hogy a körülöttünk lévő autósok is hasonlóan cselekedtek, mint mi, de elég lett volna egy apró figyelmetlenség, vagy hiba, és máris megtörténik a baj” – mondta a lapnak az énekes, aki könnyen olyan helyzetbe kerülhetett volna, mint azok, akik az M1-esen autóztak.

„Furcsa, de inkább durva érzések fogtak el abban a pillanatban. Egy különös félelem is volt bennünk, hiszen itt tényleg a másodperc törtrésze alatt meglett volna a baj. Pont, ahogy az M1-es autópályán...” – tette hozzá Csabi.

 

Megviselték a történtek

Miután lejött a színpadról, akkor tudta meg Csabi, hogy az M1-esen óriási tömegkarambol történt. A zenészt érthető módon sokkolták a hírek, ám még két koncertre hivatalos volt aznap, így nem törhetett össze.

Három bulim volt szombatra lekötve, és az első után tudtam meg, mi is történt az M1-es autópályán. Összeszorult a torkom, ahogy olvastam a híreket, még most is nehéz szavakat találni erre a szörnyűségre. Minden alázattal mondhatom, hogy csak a profizmusomnak és a rutinomnak köszönhetően tudtam lenyomni úgy a többi bulit, hogy a kedves közönség semmit se érezzen ebből. Sőt, mielőtt elindultunk volna, hálát adtam a jóistennek, hogy mi ép bőrrel megúsztuk a történteket

– fogalmazott Csabi, aki egyúttal üzent a baleset elszenvedőinek is.

„A balesetet szenvedett családoknak és hozzátartozóinak kitartást és mielőbbi gyógyulást kívánunk ebben a nehéz helyzetben! Tudom, hogy az anyagi kár jelentős, de azt lehet pótolni, nem úgy, mint az emberi életet! A Bódi család egyébként nagyon szívesen csatlakozik adománygyűjtéshez, hogy segíthessünk a bajba jutottakon” – zárta sorait Csabi. 

Varga Miklóst néhány óra választotta el a tragédiáról

Bódi Csabihoz hasonlóan Varga Miklós is egy előadásra igyekezett, pont az M1-es autópályán, néhány órával a tragédia előtt. 

Mi szombat reggel mentünk le Komáromba egy előadásra az M1-esen, én vezettem, és már akkor érzékeltem, hogy nem túl jók a körülmények, ezért természetesen lassan haladtunk. Mintha hirtelen egy ködfoltba hajtottam volna bele. Visszafelé pedig már le is tereltek minket, úttalan utakon jutottunk haza, de hála istennek, épségben

 – mondta a Borsnak az énekes.





 





Ezeket olvastad már?
„Majd én megmutatom nektek!” – üzente a nyolcadikos Jákob Zolika

„Majd én megmutatom nektek!” – üzente a nyolcadikos Jákob Zolika

75 éves lett Szigeti Ferenc, a Karthago sztárja megmutatta a legszebb ajándékát

75 éves lett Szigeti Ferenc, a Karthago sztárja megmutatta a legszebb ajándékát

Körtvélyessy Zsolt felfedte, mi vezetett Tordy Géza halálához: „Sajnos tudtuk, hogy közeleg a vég”

Körtvélyessy Zsolt felfedte, mi vezetett Tordy Géza halálához: „Sajnos tudtuk, hogy közeleg a vég”

Hunyadi Donatella nemcsak az V. kerületben él, de a szívén is viseli a sorsát

Hunyadi Donatella nemcsak az V. kerületben él, de a szívén is viseli a sorsát

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás