RETRO RÁDIÓ

Élő adásban jöhet a botrány: Lékai-Kiss Ramóna lehet a villámhárító Tóth Andi és Marics Peti között





A versenyzők produkciói mellett garantáltan mindenki Tóth Andi és Marics Peti viselkedésére lesz kíváncsi vasárnap, a következő Sztárban Sztárban. A fiatal sztárpárról kiderült, szűk egy év járás után a szakítás mellett döntöttek. Vajon kölcsönösen diszkréten kezelik majd a helyzetet, vagy botrány várható?



Megosztás
Szerző: Prac Lee
Létrehozva: 2023.03.31.
sztárban sztár Tóth Andi Kiss Ramóna marics peti

Bár imádja a zsűrizést, nehéz pillanatok várnak Lékai-Kiss Ramónára a vasárnapi Sztárban Sztár című sikerműsorban. A középdöntőben a produkciók mellett a figyelem alighanem a két legfiatalabb zsűritagra, Tóth Andira és Marics Petire szegeződik majd.

Ramónának vajon kellemetlenséget okoz majd, hogy a két oldalán ülő egykori szerelmesek viszonya igencsak harciassá vált? Fotó: TV2

Andi elismerte: szakítottak

Beigazolódott ugyanis a hetek óta folyó pletyka: a két fiatal tehetség szűk egy év együttjárás után szakított. Andi ezt péntek reggel Instagram Storyban erősítette meg, majd később a Borsnak adott exkluzív interjút. Ezekből egyértelműen kiderül: ő volt az, aki a szakítást kezdeményezte, s nem kevés düh van benne Peti irányában, amiért ő és a név nélkül nyilatkozgató barátai nem tartják tiszteletben azt a kérését, hogy a műsor végéig kulturáltan, békésen viselkedjenek egymással. Mint mondja, már az előző adásban is zavarta Peti attitűdje, a köztük lévő feszültség pedig a következő hetekben tovább fokozódhat.

Ramóna élő villámhárító lesz?

Itt jön a képbe Kiss Ramóna. Ugyanis a napokban az év műsorvezetőjének választott csinos anyuka foglal helyet a zsűripultban a két énekes gyűrűjében. Nem kizárt, hogy a következő három adásban élő villámhárítóként kell majd viselkednie Andi és Peti között.

Kérdés, hogy ki mellé áll a vitás helyzetben?

Andi vagy Peti felé húz majd a szíve?

Az már a műsor első pillanatától egyértelmű, hogy Rami örül a „padtársainak”. Andival együtt szerepelt a pénteken véget érő Hazatalálsz című TV2-es sorozatban, s több szóváltásukból érződött, hogy baráti, már-már bizalmi kapcsolat van köztük. Elég arra gondolni, hogy amikor az első adások egyikében Halastyák Fanni, azaz Nemazalány művésznéven futó énekesnő Andi Néztek című számát adta elő. A produkció után Rami bennfentesként elárulta: ő azon kevesek közé tartozik, akik tudják, hogy Andi pontosan milyen mondanivalót akart átadni ezzel a slágerrel.

Lékai-Kiss Ramóna és Tóth Andi látszólag nagyon jól kijön egymással – Fotó: TV2

Ugyanakkor arról sem feledkezhetünk meg, hogy a Sztárban Sztár előző évadában Rami végig Petinek drukkolt, s amikor a fiú megnyerte a szériát, a lelkes színésznő annyira örült neki, hogy a zsűripultra felállva ünnepelte őt.

Rami nagy rajongója Petinek – Fotó: TV2

Persze ismerve Rami profizmusát, elképzelhető, hogy nem fog „oldalt választani”, s a munkájára koncentrálva kimarad a fiatalok kapcsolati drámájából. Ezt támasztja alá az is, hogy amikor lapunk felkereste Ramónát, hogy reagáljon Andi és Peti szakítására, menedzserén keresztül leszögezte, hogy nem szeretne zsűritársai magánéletébe belefolyni.

Összeállt a középdöntős csapat: Oláh Ibolya, Schoblocher Barbara, Gubik Petra, Valkusz Milán és Molnár Tibor, azaz Trap kapitány méretteti meg magát vasárnap, a műsor tizedik adásában.

De nem mehetünk el amellett sem, hogy a zsűriben is illusztris társaság foglal helyet. Kökény Attila, Papp Szabi, Lékai-Kiss Ramóna, Tóth Andi és Marics Peti. Garantált, hogy minden szem utóbbi két fiatal énekesre fog szegeződni. Vajon ki hogyan reagál a sztárpár szakításának hírére?

 





 





Ezeket olvastad már?
Vilmos és Harry herceget is ismerte, kirúgták a pedofil tévést

Vilmos és Harry herceget is ismerte, kirúgták a pedofil tévést

Ritka pillanat: nem akárki öltöztette így Tóth Gabit

Ritka pillanat: nem akárki öltöztette így Tóth Gabit

Házasság első látásra: Érzelmes szavakkal búcsúzik Gyöngyi, itt a vége?

Házasság első látásra: Érzelmes szavakkal búcsúzik Gyöngyi, itt a vége?

Óriási tévhitet cáfolt – Megszólalt a világ egyik legismertebb pornósztárja

Óriási tévhitet cáfolt – Megszólalt a világ egyik legismertebb pornósztárja

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás