Csuti kitörölte Kulcsár Edinát az életéből: megszabadult a közös emléktől





Komoly döntésre szánta el magát az üzletember, aki érthető módon nem szeretné, hogy minden a volt feleségére emlékeztesse.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.03.04.
Módosítva: 2023.03.06.
Kulcsár Edina Csuti tetoválás

A tavalyi évre valószínűleg nem szívesen emlékszik vissza Csuti, ahogy a Kulcsár Edinával szerzett közös élményeire sem. Nehéz azonban elfelejteni a múltat, ha minden arra emlékeztet… Például egy közös tetoválás.

Csuti kitörölte az életéből Kulcsár Edinát (Fotó: Bors / DFP)

A modellnek és volt férjének több közös tetoválása is volt, például egy kör, aminek Edina számára fontos jelentése volt, később pedig az üzletember is magára varratta.

„A modellkedésből adódóan tudtam, hogy soha nem lesznek óriási tetoválások a testemen, de ettől függetlenül nem titok, hogy szeretem őket. Amikor ezt varrattam magamra, elég mély ponton voltam. Sem a munkában, sem pedig a magánéletemben nem alakultak jól a dolgok. Ezeken felül pedig a nagybátyám is haldoklott… Elég rossz időszak volt ez az életemben” – mesélte tetoválása történetét még évekkel ezelőtt Edina, aki nem véletlenül döntött az elsőre egyszerűnek tűnő szimbólum mellett.

Egyszer csak megpillantottam ezt a látszólag jelentéktelennek tűnő kört, ám a jelentése annál közelebb állt hozzám. A mai napig ha valaki megkérdezi, mit szimbolizál, elmondom azt a 4 dolgot, ami megragadt bennem: egységet, egészséget, tökéletességet és a kiteljesedett tudatot szimbolizálja

 – írta az egykori szépségkirálynő, aki egyébként később az oldalára varrata a megismerkedésük dátumát is Csutival, most pedig G.w.M keresztneve díszeleg a kezén.

Közös tetoválás

Bár Edinának már korábbról megvolt a csuklóján található tetoválás, Csuti az Ázsia Expressz műsorában döntött úgy, hogy magára varratja ugyanezt a szimbólumot. A páros 2017-ben együtt szerepelt a kalandrealityben, ahol a döntőig meneteltek, viszont az egyik feladatban tetováltatniuk kellett. Mivel a leírtakat nem szerette volna magára varratni az üzletember, ezért inkább egy olyan kör mellett döntött, ami Edina csuklóját is díszítette. 

Most azonban úgy tűnik, már ez az emlék is a múlt homályába veszett: Csuti átrajzoltatta szerelmük jelképét.  Minderre pedig a dominikai utazása alkalmával derült fény, ahol új barátnőjével, Biankával romantikázik.

Mutatjuk!

Láthatóan átvarratta Kulcsár Edinával közös tetoválását Csuti (Fotó: Instagram)

 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás