Anyukáját gyászolja a legendás magyar színésznő: most lettem igazán árva





Görbe Nórát néhány hete súlyos tragédia érte. Váratlanul elhunyt édesanyja, akivel nagyon szoros volt a kapcsolata. Most szólalt meg először a történtekről.



Megosztás
Szerző: hot! magazin
Létrehozva: 2023.03.29.
Módosítva: 2023.03.29.
Görbe Nóra anya gyász

Az sosem könnyű, ha valaki elveszíti valamelyik szülőjét, még akkor sem, ha idős korban jön el a vég. Görbe Nóra is érthetően összetört, amikor februárban, teljesen váratlanul elhunyt édesanyja egy közösen töltött napot követően. Az ország Lindája és anyukája nem mindig ápoltak jó viszonyt, de az utóbbi 15 évben elképesztően szoros anya-lánya kapcsolat alakult ki köztük, szinte minden szabadidejüket együtt töltötték. Nóra a tragédia óta most jutott el oda, hogy egyáltalán beszélni tudjon a tragédiáról – olvasható a hot! magazin legújabb számában.

Reggelente még nézem a telefonomat, hogy hívott-e anyukám

– árulta el.

Fotó: MTVA

„Előző nap étteremben voltunk, kávéztunk. Édesanyám 85 éves kora ellenére nagyon érdeklődő volt, rengeteget olvasott, nyitott elmével és nagyfokú életkedvvel élt. Aznap, amikor hazavittem, ahogy kiszállt az autóból, és visszanézett, megmagyarázhatatlan módon láttam rajta valamit. Este még beszéltünk, reggel azonban üzentek az intézményből, ahol lakott, hogy hívjam a központi nővérhívót. Korábban soha nem kaptam ilyen üzenetet; azonnal tudtam, mi történt” – mesélte szomorúan Nóra, aki hat éve veszítette el a férjét is.

 

Sokkolta a közöny

A tragédia napja már önmagában is megrázó volt Nóra számára, de embertársai közönye, amivel szembesülnie kellett, még inkább sokkolták.

„Minden ködbe burkolózott körülöttem. Azt sem tudtam, hogy hol vagyok, csak azt, hogy egyedül maradtam. Most lettem igazán árva.” 

Egy barátnőm jött velem, hogy ne én vezessek. Borzasztó volt belépni; anyu ott feküdt az ágyon, el kellett búcsúznom tőle.

„Még fel sem ocsúdtam bánatomból, már jöttek a lélekölő intéznivalók. Az intézményben empátiamentesen kezeltek mindent; az volt a legfontosabb, hogy azonnal elvigyék a tévé beltéri egységét… Úgy döntöttem, hogy mindent otthagyok; nehéz újra belépni oda. A hivatalos ügyek megnehezítik a gyászfolyamatot, de anyu nem akarná, hogy szomorkodjak.”

Fotó: hot! magazin

A teljes interjút a hot! magazin legfrissebb számában, valamint a Borsonline-on tudjátok elolvasni.





 





Ezeket olvastad már?
Félmeztelen fotón mutatta meg gömbölyödő pocakját Shane Tusup terhes menyasszonya

Félmeztelen fotón mutatta meg gömbölyödő pocakját Shane Tusup terhes menyasszonya

Ezt látnod kell: csak egy kagyló takarja a szexi kebelcsoda mellét - Videó

Ezt látnod kell: csak egy kagyló takarja a szexi kebelcsoda mellét - Videó

Fürdéshez készül a kebelcsoda – mesés képeket osztott meg Emily Ratajkowski

Fürdéshez készül a kebelcsoda – mesés képeket osztott meg Emily Ratajkowski

Jennifer Aniston álló mellbimbója szinte átdöfi a fehér felsőjét

Jennifer Aniston álló mellbimbója szinte átdöfi a fehér felsőjét

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás