RETRO RÁDIÓ

Ambrus Attila nem veti meg az alkoholt – Szinte már csak így tud lazítani





Attila számára a felesége és a gyermekei a legfontosabbak. A jólétük és boldogságuk érdekében nemcsak az idejét és energiáit, de mondhatjuk, hogy az egészségét is feláldozza a család oltárán.



Megosztás
Szerző: DrCell
Létrehozva: 2023.03.25.
Ambrus Attila család munka alkohol

Nincsenek szabadnapok, nincsenek üresjáratok Ambrus Attila életében, amikor kiülhet a teraszra, hogy élvezze az édes semmittevést. Lazítás helyett hajnali ébredés, kerámiakészítés, utazás, vásárok, előadások és még sorolhatnánk, hogy mi minden vár rá. A feladatok sora végeláthatatlan, mire befejezi, csillogó szemekkel várja őt két gyermeke, akik természetesen igénylik a játékot és az együtt töltött időt.

Ambrus Attila és Anna
Attila mindent megtesz azért, hogy a családja anyagi biztonságban éljen
Fotó: TV2

Sok megkeresés van, szinte minden hétvégére akad pluszprogram, és hát a termékek előállítása is folyamatosan zajlik. Közben bébicsősz vagyok, viszem óvodába a kislányomat, és a kicsi is elindult, vagyis napi 24 órában kell rá odafigyelni

 – mondta a Borsnak, s hozzátette, ha eleget dolgozik, akkor év végén talán lesz arra lehetőségük, hogy a kicsikkel együtt életükben először elutazzanak nyaralni. Addig azonban munkákkal teli órák ezrei várnak rá. Hogyan bírja mindezt? Úgy, ahogyan a legtöbben: olyan lazítási formát keres magának, aminek köszönhetően egy kis időre kiszakadhat a mindennapok forgatagából.

Ahhoz, hogy az ember megoldja a dolgokat, néha kell az önjutalmazás. Amikor valamit elvégeztél és minden rendben van, szép és kerek, akkor belefér egy-két feles. Igyekszem visszafogni, nem viszem túlzásba. Muszáj mértéket tartani, már csak a két gyerek miatt is kellene, hogy még néhány évet éljek. Szeretném felnevelni őket. Annyi meló van, hogy a pia úgymond egy szelep, ahogy a sport is.


 





 





Ezeket olvastad már?
Saját utódját segíti majd győzelemhez a magyar szépségkirálynő

Saját utódját segíti majd győzelemhez a magyar szépségkirálynő

Meghalt a legendás tévésorozat sztárja, rengetegen gyászolják

Meghalt a legendás tévésorozat sztárja, rengetegen gyászolják

Hoppá! Esküvőre készül a legendás magyar színésznő

Hoppá! Esküvőre készül a legendás magyar színésznő

Házasság első látásra: így néznek ki most a szereplők – galéria!

Házasság első látásra: így néznek ki most a szereplők – galéria!

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás