Ambrus Attila: Kemény lesz elmondani a lányomnak, valójában miért ültem – Videó

11 éve szabadult a börtönből Ambrus Attila, azóta sikeres vállalkozó, boldog családapa lett. Elsőszülött gyermeke, Anna nemsokára négyéves lesz, de még nem tudja az igazat arról, miért ült édesapja hosszú évekig a sitten.Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.02.09.
Módosítva: 2023.02.09.
Ambrus Attila kislánya börtön igazság

Harminc pénzintézet fegyveres kirablásáért 12 évre börtönbe zárták Ambrus Attilát. A Viszkis néven elhíresült jégkorongozó elfogásáig dúskált a pénzben és a nőkben, de végül keményen megfizetett a bűneiért, mégsem tudja lemosni magáról a múltat. 

Ambrus Attila és Anna
Ambrus Attila nem fogja szépíteni az igazságot Fotó: TV2


„El kell mondanom a lányomnak az igazat”

A múlt mai napig kísérti az egyébként sikeres vállalkozót. Korábban mesélte, hogy amikor Anna lánya első ovis szülői értekezletén ült, érezte, hogy a többi szülő ferde szemmel néz rá. Neki soha, sehol nem kell bemutatkoznia… Szerette volna, ha nem mástól tudja meg elsőszülött gyermeke, hogy mit követett el az apja – írta meg a Ripost

Most vasárnap lesz Anna negyedik születésnapja, ő azt már tudja, hogy apa azért ült a sitten, mert fütyült a templomban

– mondta el most a Mokkában. – Próbáltam az ő nyelvezetében ezt valahogy lekommunikálni. De a megfelelő időben el fogom neki mondani az igazságot a megfelelő körítéssel. Kemény lesz, de nem fogok szépíteni, mert ezt nem lehet szépíteni.


Baráti segítség

A Viszkis rablóként elhíresült egykori jégkorongosnak annak idején sokan szurkoltak, hogy ne kapják el, nem volt szerencséje. Tizenkét évet ült börtönben, jó magaviselettel 2012-ben szabadulhatott. 

– Nagyon sok embernek köszönhetem, hogy egyáltalán talpra álltam – árulta el. – Ezt egyedül nem lehet végigcsinálni… Szabadulás után, 37 ezer forinttal a zsebében senki nem tudja újrakezdeni az életét. Nekem volt néhány barátom, akik segítettek, mankóként végig fogták a kezem. Ebben segítettek ők, emiatt ma elmondhatom, hogy meg tudok élni és el tudom tartani a családomat.

 

 

Top hírek

Hírlevél-feliratkozás