Kiderült, ezt a négy tárgyat viszi magával III. Károly, ha elhagyja a palotát





Egy a király családhoz közel álló forrás lerántotta a leplet arról, hogy mi az, amihez III. Károly király nagyon ragaszkodik, ha elutazik.



Megosztás
Szerző: KL
Létrehozva: 2023.02.09.
III. Károly király utazás

Bizonyára mindenkinek vannak olyan használati tárgyai, amelyet magával visz, ha nyaralni megy. Ez nincs máshogy a királyi családban sem.

Érdekes tárgyakat visz magával utazásaira III. Károly király Fotó: AFP

A JustJared most különböző interjúkból, önéletrajzokból és a királyi családhoz közeli forrásokból összegyűjtötte, hogy melyek azok a tárgyak, amelyeket III. Károly brit király mindenképpen magával visz utazásai során.

Gyerekkori mackója mindig vele tart

Christopher Andersen, a nemsokára megjelenő The King című könyv szerzője egy interjúban elárulta, hogy az egykori walesi herceg a gyermekkorában kapott plüssmedvéjével utazik.

Egészen kicsi gyerekkora óta megvan neki, és az egyetlen személy, aki megvarrhatja a király plüssmaciját, az a gyermekkori dadája, Mabel Anderson, akihez nagyon közel áll

– mesélte Andersen.

Különleges WC-deszka

Szintén az író mondta el, hogy az uralkodó ragaszkodik az egyedi vécéülőkéjéhez, ezért azt minden utazásánál utána kell vinni, amint kilép a palotából.

Saját szakács

III. Károly király állítólag ezt tagadta, de a palotában dolgozó emberek állítják, hogy amikor vendégségbe megy, gyakran viszi magával a saját szakácsát, hogy ő készíthesse el neki a finom fogásokat, amit külön csak ő fog enni az asztalnál.

Jégkockakészítő

Talán mindenkinek ismerős az a műanyag, folyton a fagyasztóban lévő jégkockatál, amiben az emberek készítik a hűsítő üdítőjükhöz való jégkockákat. Ilyenje van a királynak is, a különbség csak annyi, hogy ő ezt mindenhova magával viszi.

Azt hiszem, az egyik legviccesebb furcsaság. Több családnak is van ilyen, a királynőnek is volt – nem szeretik a négyzet alakú jégkockákat és azt a hangot, amit kiadnak, amikor azok a pohárban landolnak

– állította a királyi szerző.





 





Ezeket olvastad már?
Komoly döntést hozott Singh Viki, eljött a változás ideje

Komoly döntést hozott Singh Viki, eljött a változás ideje

Meghan döntött: elhagyja Harry herceget

Meghan döntött: elhagyja Harry herceget

36 év szerelem: Tom Hanks megható sorokkal köszöntötte feleségét a házassági évfordulójukon

36 év szerelem: Tom Hanks megható sorokkal köszöntötte feleségét a házassági évfordulójukon

Palvin Barbi elárulta a titkot: elképesztő dolgot tettek a testével

Palvin Barbi elárulta a titkot: elképesztő dolgot tettek a testével

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás