Így bukott le Zámbó Jimmy, hogy megcsalja Krisztián anyukáját





Soha nem felejti el Zámbó Krisztián azt a pillanatot, amikor édesapja direkt nem vette őt észre.



Megosztás
Szerző: Cs.I.G.a
Létrehozva: 2023.02.12.
Módosítva: 2023.02.12.
zámbó krisztián frizbi Hajdú Péter vallomás

Zámbó Jimmy nagy rajongója volt a női nemnek, de sajnos a Király nem a hűségéről volt ismert. Minden idők legnagyobb magyar popsztárja, nemcsak elsöprő sikeréről, de kikacsintásairól is hírhedt volt. A családjában a feleségek, és a szerelmek is tudtak egymásról, akiket sokszor kellemetlen helyzetbe hozhatott szabadszelleműsége. Fia, Zámbó Krisztián egy soha nem hallott, apjával kapcsolatos, és gondosan titkolt sérelméről mesélt Hajdú Péter műsorában, a pénteki Frizbiben.

Zámbó Jimmy
Krisztián édesanyja mai napig Jimmyt szereti Fotó: MTI

 

Két családja is lehetett egyszerre

Zámbó Jimmy 1977-ben feleségül vett egy elvált, kétgyermekes asszonyt, Csoma Verát, akivel egy közös gyerekük, Krisztián született. Később a Király elvált az asszonytól, és ismét megházasodott Edittel. Két gyermekük lett, Szebasztián és Adrián. Jimmy legidősebb fia tiszta vizet öntött a pohárba: feltehetően édesapjának már korábban két családja lehetett egyszerre. Krisztián anyját Editért hagyta ott, akivel nem a legszebb körülmények között bukott le a család előtt – írja a beszélgetés alapján a Ripost.

„Direkt nem nézett oda” 

5-6 éves lehettem, amikor édesanyámmal az utcán megláttuk, ahogy apu a piros lámpánál ül a kocsijában. Közel voltunk, és emlékszem ugráltam, visongtam örömömben. Szólongattam, integettem neki, hogy észrevegyen. Azt hiszem, hogy észre is vett bennünket, direkt nem nézett oda, mert nem akart lebukni. Edithez mehetett valószínűleg, Csepelre. Az életem végéig elkísér ez az élmény engem

– vallotta be a Frizbiben féltett titkát Krisztián. Ennek a sebnek a képe azóta is fájó pont az életében, mert ekkor vált számára valósággá, hogy édesapja el fogja őket hagyni.

„Édesanyám nagyon nagyon szerelmes volt apuba, én meg aztán főleg. Nagyon jó apa volt! Még a mai napig őt szereti anyu. De a házasság nem ment nekik, pedig megpróbálták, és nekem sokáig nem esett le, hogy köztük nincs rendben semmi. Majd anyu mondta ki végül, hogy neki nem kell többé már a második hely… – emlékezett vissza az énekes.

Fotó: Máté Krisztián

Nem akarja édesapja példáját követni

A fiatal énekes tiszteli édesapját, de szerelmi életét igyekszik teljes mértékben elhatárolni a múltban látott példától. 

„Később kiderült, mindenki tudott mindenről, a viszonyok, a félrelépések. Sok mindent tűrt anyu is, de annál büszkébb volt, hogy kitartson a végsőkig. Én most azt gondolom, igaza volt” – zárta le a témát Zámbó Krisztián. 

Sajnos jelenleg Jimmy fia nehéz időket él meg a szerelem terén, mert a 12 éve tartó kapcsolata Takács Zsuzskával éppen a tartós mosolyszünet pontjához ért, holott nemrégiben még esküvőjüket tervezték. Pedig a párnál már a családalapítás is szóba került.





 





Ezeket olvastad már?
Forog a királynő a sírjában: Meghan már megint botrányosan viselkedik

Forog a királynő a sírjában: Meghan már megint botrányosan viselkedik

Most jött! Kulka Jánost választották Tordy Géza helyére a Nemzet Színészei

Most jött! Kulka Jánost választották Tordy Géza helyére a Nemzet Színészei

Hiába várták Korda Györgyöt és Balázs Klárit: komoly döntést hozott a házaspár

Hiába várták Korda Györgyöt és Balázs Klárit: komoly döntést hozott a házaspár

Emlékszel még a Mrs. Doubtfire sztárjaira? Így néznek ki 31 év után

Emlékszel még a Mrs. Doubtfire sztárjaira? Így néznek ki 31 év után

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás