Csak a szerencsén múlott Csepregi Éva fiának élete

Heatlie Dávid csúnya balesetet szenvedett, amely kis híján az életébe került.



Megosztás
Szerző: DrCell
Létrehozva: 2023.02.24.
Módosítva: 2023.02.24.
Csepregi Éva Heatlie Dávid baleset élet-halál között eszméletlen

„Miközben Szentendrén sétáltam, eszembe jutott, hogy ezen az útvonalon egyszer majdnem meghaltam” – kezdte Csepregi Éva fia abban a videóban, amelyet a TikTok-csatornájára töltött fel. Az ijesztő esetet, amíg él nem felejti el a népszerű dobos. 

Dávidnak óriási szerencséje volt, hogy ennyi sérüléssel megúszta Fotó: Bors

Néhány évvel ezelőtt még előszeretettel pattant fel a kerékpárjára. Álmában sem gondolta volna, hogy valaha baleset érheti, annak ellenére, hogy töredelmesen bevallotta, legurított néhány italt az indulás előtti órákban.

Egyszer hazafelé tartottam pár sör után az esőben, és képzeljétek el, letértem az útról és bevertem a fába a fejem. Hogy pontosan hány percig feküdtem ezen a helyen, azt nem tudom, mert elvesztettem az eszméletemet

– magyarázta Dávid, aki fotókkal dokumentálta a balesetben szerzett igencsak fájdalmasnak tűnő sérüléseit: óriásira dagadt a homloka, az arcán két helyen is alig maradt bőr, valamint a keze is megsérült.

@heatliedavid Egy balesetem története! 🤕 Két napja volt biciklim… 😅 #baleset #bicikli #fyp #foryou #idiot ♬ eredeti hang - Heatlie Dávid

 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás