RETRO RÁDIÓ

Bochkor Gábor Így lopná meg Korda Györgyöt

Bochkor Gábor ismét elemében volt a pénteki reggeli műsorban.Megosztás
Szerző: Angie
2023.02.11. 11:30
bochkor gábor rádió

Brad Pitt és Angelina Jolie lélegzete, Justin Timberlake maradék pirítósa, John Lennon WC-je, ilyen, és ehhez hasonló agymenések olvashatók egy árverezési listán. Ebből is látszik, hogy a rajongóknak semmi sem drága, ha a kedvencükről van szó. Az más kérdés, hogy józan ésszel felfoghatatlan,hogy képes valaki százezreket vagy milliókat fizetni egy darab pirítósért. 

Fotó: Móricz István

Elvis Presli hajtincséért - amit az ikon fodrásza árverezett el - 115 ezer dollárt, azaz 42 millió forintot csengetett ki valaki, de Justin Timberlake pirítósa is több száz ezerért kelt el. Ezen felbuzdulva, vagy épp értetlenkedve Bochkor Gábor feltette a nagy kérdést a Retro Rádió  BCHKR című reggeli műsorában: Vajon mennyit fizetnének azért a pólóért, amit egykor ő viselt, de ránézett Sting, sőt a világsztár még a kezét is rátette? Bochi nem értette, hogy képes valaki rengeteg pénzt fizetni olyan tárgyért, vagy ételért, amit kedvencük még csak meg sem érintett, nem úgy, ahogy a pólóját Sting. 

Aztán Scarlett Johansson taknyos zsebkendőjéről beszéltek ugyanis, a színésznő egy interjú alatt belefújta az orrát egy zsepibe, majd aláírta azt. Valakinek talán ez az ereklye is sok pénzt megért. Bochkor csak arról kérdezte műsorvezető társait, hogy a hazai sztárok közül vajon kitől tudnának megszerezni néhány hasonló tárgyat, amik itthon is érhetnek valamit. 

A rádiósnak Korda György pénzklipszét kellett elméletben megkaparintani. Ezzel bókoltak is a táncdalénekesnek miközben jókat nevettek is a stúdióban. 

- Felhívnám Korda Gyuri bácsit és megkérdezném, hogy otthon van-e. Oda mennék egy nagy virágcsokorral, hogy bocsánatot kérjek a Reptérért. Talán túltoltam a múltkori adásban amikor a dalról beszélgettünk. Úriembernek gondolom őt, így biztosan beengednek Klárikával. Miközben a kockacukrot tenném a kávémba, a zakómból kiesne egy kártyapakli. Azzal meghipnotizálnám és megkérdezném, hogy játszunk-e egy kártyapartit. Természetesen pénzben, így közelebb kerülnék a tárcájához. De ha nem veszi elő a klipszes húszezreseit, akkor viszont meghaltam  - nevetett fel a műsorvezető, de vele együtt derültek a kollégák is. 

 

Ezeket olvastad már?
Kulcsár Edina végre megmutatta a kis Amarát – fotó

Kulcsár Edina végre megmutatta a kis Amarát – fotó

Drámai vallomás Majkától: ezért teregette ki Curtis-drogügyeit - Videó!

Drámai vallomás Majkától: ezért teregette ki Curtis-drogügyeit - Videó!

Nagy a baj: elcsukló hangon beszélt Bruce Willis állapotáról felesége – Videó!

Nagy a baj: elcsukló hangon beszélt Bruce Willis állapotáról felesége – Videó!

Tragédia történt a nyaraláson: a magyar fitnesztréner zuhant a mélybe a szikláról

Tragédia történt a nyaraláson: a magyar fitnesztréner zuhant a mélybe a szikláról

Top hírek

Ezek is érdekelhetikHírlevél-feliratkozás