Az ország legkövérebb tinédzsere jelző a múlté! Ennyit nyom most Rácz Géza





Fenekestül felfordult az élete a most 20 éves fiúnak, aki az életét köszönheti Schobert Norbinak.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.02.23.
fogyás

Szenzációs utat járt be az egykoron az ország legkövérebb tinijének bélyegzett Rácz Géza. Már édesanyja segítsége nélkül fürdik, fát hasogat, és szerelembe is esett a már 20 esztendős kész férfi, aki két évvel ezelőtt még az életéért küzdött. 

Az akkor 17 éves fiú  320 kilót nyomott, de a Bors által készített riport után fenekestül felfordult a világ számára, ugyanis annak hatására Schobert Norbert úgy döntött, hogy a kellő eredmény eléréséig biztosítja Géza számára a szénhidrátszegény étrendet, illetve fizeti a rendszeres orvosi ellenőrzést is.

Géza jól bánik a baltával Fotó: Máté Krisztián

A Bors beszámolója szerint szerda délután az üzletember egy mérleggel a hóna alatt meglátogatta pártfogoltját, hogy kiderüljön, a már 20 éves férfi hol tart a fogyásban.

Korábban Géza tömegét csak haszonállatok mérésére gyártott mérleggel tudtuk ellenőrizni, de most elérkezett a történelmi pillanat, és egy normál, humán mérleggel érkeztem!

– jelentette be Norbi, majd letette az eszközt a padlóra. A szobában tartózkodók néma csendben várták, milyen szám jelenik meg a kijelzőn. Az üzletember végül felkiáltott: 173! Ha ebből levonjuk Géza ruhájának saccolt tömegét, megállapíthatjuk, hogy a férfi csupán 170 kilót nyom.

Géza élete nem is vehetett volna nagyobb fordulatot a Norbival való találkozás után. 320 kilósan nem rajongtak érte a nők, de ennél sokkal nagyobb gondjai is voltak. 170 kilósan és 20 évesen azonban ledobhatja magáról végleg az ország legkövérebb tinédzsere titulust, és a jövőbe nézhet. 

Teljesen megváltozott az életem. Régebben csak anyám segítségével tudtam zuhanyozni, de már egyedül is képes vagyok rá. Bárki képes belegondolni, mennyire kellemetlen volt lelkileg, hogy az anyám előtt meztelenkednem kellett. Nem volt más választásom!

– mondta Géza, aki egyébként életeseményeiről rendszeresen beszámol az internetes csatornáin. Ebből nem csupán jó élményei származnak.

Géza hálás Norbinak Fotó: Máté Krisztián

Van, hogy hajnali kettőkor felhívnak telefonon vagy messengeren, és beleröfögnek a készülékbe!

Olyanokat mondanak, hogy menjek vágóhídra! Rengeteg számot letiltottam már, és a sajátomat is háromhavonta változtatom. Vannak, akik zaklatnak, de feljelentést nem teszek ellenük. Az édesapám ugyanis még nagyon régen börtönben ült, és mindig azt mondta, hogy a rácsok mögötti világ annyira szörnyű, hogy még a legnagyobb ellenségeinek sem kívánja. Az biztos, hogy már csak az apám emlékére sem fogok senkinek ártani! Legyen áldott az ő neve! Sosem felejtem el, nagyon megviselt a halála! – mesélte a fiatalember.

Géza egyre önállóbb. Egykor örült, ha képes volt egyszerre 100 métert legyalogolni, most már viszont kesztyűben öklözik a rokonaival és a barátaival, rengeteget sétál, illetve maga hasogatja otthon a tüzelőt – írja a Bors.

 

Schobert Norbert a Borsnak kifejtette: évente 75 kilótól megszabadulni komoly teljesítmény.

– Géza havi átlagban 7,5 kilót adott le. Ez a szigorú étrendnek köszönhető – mondta, és a lap kérdésére kifejtette, hogy azok számára, akik csupán 5-6 kilót kívánnak leadni, azt javasolja, hogy csökkentsék a napi szénhidrátbevitelt 100 gramm alá, illetve sportoljanak.

Tudjuk, hogy sok ember kólafüggő, vagy nem képes lemondani a fehér lisztből készült zsemléről. Meg kell szabadulni a függőségektől. Gondoljunk rá, hogy 1 deciliter kóla 12 gramm cukrot tartalmaz, ami azt jelenti, hogy két liter kólával negyed kiló kristálycukrot viszünk a szervezetünkbe! Ez nagy mennyiség

– jelentette ki az életmód-tanácsadó, aki őszintén büszke pártfogoltjára. 





 





Ezeket olvastad már?
Összeomlott Tilla, szörnyű veszteség érte: "sajnos elköltöztette őket"

Összeomlott Tilla, szörnyű veszteség érte: "sajnos elköltöztette őket"

Teljesen tűzbe jött Csonka Bandi: sosem ölelte még két ilyen szexistennő

Teljesen tűzbe jött Csonka Bandi: sosem ölelte még két ilyen szexistennő

Vége van: utoljára jelentkezett be Ördög Nóra

Vége van: utoljára jelentkezett be Ördög Nóra

Zokogásban tört ki Szandi kislánya miatt - egyenesen Amerikából érkezett a levél

Zokogásban tört ki Szandi kislánya miatt - egyenesen Amerikából érkezett a levél

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás