RETRO RÁDIÓ

Véget ért Ivancsics Ilona 15 éve tartó kapcsolata

A Szomszédok sztárja ritkán beszél a magánéletéről, most azonban kénytelen volt kivételt tenni... Elindult ugyanis a pletyka a színházi körökben.Megosztás
Szerző: Zs.
2023.01.09. 07:00
színésznő válás Őszinte interjú

A Szomszédok ikonikus szereplője ritkán beszél a magánéletéről, nincs is erre szüksége ahhoz, hogy felhívja magára a figyelmet. Csicsi, ahogy a barátai becézik, nem bulvárszereplő, a mögötte lévő négy évtizednyi szakmai teljesítmény pont elég ahhoz, hogy ismerjék és elismerjék őt. Most azonban kénytelen volt megszólalni, mivel egy ideje nem látják a színésznő mellett a párját és munkatársát, Sebők Péter marketingszakembert.

15 évig tartott a szerelem (Fotó: Ivancsics Ilona)

Ivancsics Ilona és Péter tizenöt évvel ezelőtt, egy munka kapcsán ismerték meg egymást. A férfi Amerikában élt, leveleken keresztül tartották a kapcsolatot, majd amikor hazaérkezett, folytatták a közös munkát, 2007-től Péter segítette a színésznőt a társulata, az Ivancsics Ilona és Színtársai beindításában.

– Pont egy gyermekelőadással házaltam, amelyet létrehoztam ugyan, de az istennek se tudtam eladni. Ebben segített először Péter a szakmai tudásával, aztán szép lassan kinőtte magát ez az egész egy országjáró – sőt országhatáron kívül is járó – színházzá, amelyet ketten irányítunk: párom a marketinges, én pedig a művészeti vezető vagyok – nyilatkozta a színésznő 2016-ban az Origónak.

Ivancsics Ilona
Ivancsics Ilona komoly sikereket ért el a színi társulatával (Fotó: Ivancsics Ilona)

A színésznő lassan két évtizede működteti nagy sikerrel az Ivancsics Ilona és Színtársai nevű társulatát, az alkotóműhely komoly hazai és nemzetközi sikereket tudhat magáénak. A Szomszédok Vágási Jutkája tehát a nagy sikerű sorozat után is nagyon jól megtalálta a helyét a világban, szakmailag és a magánéletében is. Nagy büszkesége a most már felnőtt fia, Bence, aki Londont és Madridot is megjárva dolgozik divatfotósként.

Nincs értelme benne maradni abban, ami nem működik

A szakmai sikerekről szóló hírek mellett a színházi körökben elindult a pletyka is: Csicsi életében komoly változás történt, tavasszal elváltak Péterrel.

– Nem vagyok bulvárszereplő, világéletemben figyeltem arra, hogy a teljesítményem miatt kerüljek be az újságokba, és ne magánéleti hír miatt – mondta a Bors megkeresésére Ivancsics Ilona, aki így folytatta: 

Őszinte leszek, nem örülök neki, hogy erről kérdeznek, ugyanakkor titkolnivalóm sincs. Véget ért a kapcsolatunk Péterrel, ez nem titok. Március óta külön utakon járunk, és aki azt gondolja, hogy tányércsörömpölős elválásunk volt, azt ki kell ábrándítanom. Barátságban váltunk el, közös akaratból, megbeszélve azt, hogy nincs értelme benne maradni abban, ami nem működik. Azt remélve, hogy az elválás mindkettőnk számára magában hordozza a reményt arra, hogy bár nem vagyunk már fiatalok, még igenis van reményünk arra, hogy teljes és boldog életet éljünk szakmailag és a magánéletünkben is. 

 

 

Ezeket olvastad már?
Megrázó titkot árult el a Dallas Lucyje: Charlene Tilton teljesen összetört

Megrázó titkot árult el a Dallas Lucyje: Charlene Tilton teljesen összetört

Váratlanul jött a hajlakk bomba: Tóth Andi kutyusa sokáig csak kapkodta a levegőt

Váratlanul jött a hajlakk bomba: Tóth Andi kutyusa sokáig csak kapkodta a levegőt

Gratulálunk! Teljes titokban megházasodott Orosz Barbi

Gratulálunk! Teljes titokban megházasodott Orosz Barbi

"Igazán jó kis roma csajszi lettél" - beilleszkedett új családjába Kulcsár Edina - Videó!

"Igazán jó kis roma csajszi lettél" - beilleszkedett új családjába Kulcsár Edina - Videó!

Top hírekEzek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás