Szabó Zsófi betekintést engedett családi konyhájukba és elárulta, mi az a titkos összetevő, ami minden ételhez passzol.
Szabó Zsófi csatlakozott a Tehetsz méh többet! programhoz, és írt egy gyerekeknek szóló mézes szakácskönyvet is. Nem is csodálkozunk, hogy családja egyik fő ételalapanyaga a méz – olvasható a hot! magazin szerdai számában.
"A mézet lehet használni szinte minden ételhez; ha belelapozunk a gyerekszakácskönyvbe, nyomban rádöbbenünk erre. Sok olyan sós ételhez is alkalmazható, amit elsőre el sem tudnánk képzelni, nem rontja el, hanem kiegészíti az ízvilágát. Szerintem bármilyen karácsonyi menüsorba is beleilleszthető a méz –mondta a hot!-nak Zsófi, aki minőségi időt szokott a konyhában együtt tölteni kisfiával Mendellel. "Együtt főzni a gyermekemmel külön öröm. Nála most még azt jelenti az „önálló” főzés, hogy egy fazék vízbe beleszór sok fűszert, és kijelenti, hogy „Főztem nektek!”
Nem akar lemaradni a Metropol cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi hetente három alkalommal elküldjük Önnek a legjobb írásokat!
Feliratkozom a hírlevélre