RETRO RÁDIÓ

Nagy Feró sem hagyta szó nélkül Czutor Zoli lázító posztját





A zenész alaposan elrendezte saját megítélését azzal a szilveszter előtti poszttal, melyben petárdázásra buzdította követőit.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2023.01.02.
Nagy Feró szilveszter állatvédelem

Maradjunk annyiban, hogy Czutor Zoli szilveszteri szösszenete akár célt is érhetett volna, ha nem sikerül éppen olyan alpárira, mint az általa említett posztok, melyeket a radikálisabb állatbarátok osztanak meg módszeresen az év utolsó napja táján. 

Fotó: Szabó Miklós / Nemzeti Sport

„Esküszöm, sosem petárdázom, de ez a sok alpári fenyegetés a kutyásoktól (akiknek a javarésze a sz@rt sem szedi fel egész évben) egészen meghozza a kedvem." 

Hajrá durrogás!

- állt Czutor Zoli posztjában, mellyel mindjárt el is intézte, hogy magára rántsa azt a gyűlöletcunamit, amit így idén nem a petárdázó, tűzijátékozó tömegek kaptak. A zenész pillanatok alatt megtapasztalhatta, mit is jelent, ha azokba a tömegekbe áll bele, akik családtagként szeretik házikedvenceiket, és akik nem mellesleg évek óta nem tudtak egy jót bulizni szilveszterkor, mivel inkább otthon maradtak a rettegő kutyáikkal. 

Zoli a kommentek után rájöhetett, hogy ezt nem így kellett volna. Így később egy homlok egyenest ellentétes poszttal jelentkezett. Megosztott egy felhívást, melyben olyan állatbarátokat keresnek, akik a szilveszteri őrületben be tudnak fogadni talált kutyákat. Persze ez már csak amolyan tűzoltás volt, ami leginkább olajként funkcionált, hiszen a zenész itt is megkapta  a magáét. 

Fotó: Grnák László

Lapunk megkereste a híresen kutyabarát Nagy Ferót, aki szilveszter éjjel természetesen beengedte saját kedvenceit a házba, hiszen tisztában van vele, mit élnek át a fegyverrobogásszerű zajjal járó ünnepen. Feró nem titkolta, nem érti kollégája botrányt okozó gondolatait.  

Czutor Zoli részéről ez egy nyílt provokáció volt. Fel akarta idegesíteni a kutyabarátokat.

"Én eleve utálom a petárdázást, tűzijátékozást szilveszterkor. Nem érem, miért van erre szüksége bárkinek! Szerintem mindenki számára elég kellene, hogy legyen az augusztus 20-i ilyen jellegű program, ami egyébként profi, de maradjunk most annál, hogy a kutyatartók tudják, mit élnek át a kedvenceik az év utolsó éjszakáján csak azért, hogy ez a csomó ember rakétákat lődözve ünnepli az újévet" - kezdte a Kossuth-díjas legenda

"Ilyenkor én is beengedem a kutyáimat a házba, pedig nem igazán szeretnek bent lenni. Viszont kin nem maradhatnak, mert rettegnek az égzengésszerű zajtól. Jómagam is szentségelek ilyenkor, szóval nem is pontosan értem, hogy Zoli mire is számított. Egy hosszú évek óta zajló állandó vitába szállt bele úgy, hogy nyilván tudta, mivel jár majd a kirohanása"- tette hozzá Nagy Feró

 





 





Ezeket olvastad már?
Vilmos és Harry herceget is ismerte, kirúgták a pedofil tévést

Vilmos és Harry herceget is ismerte, kirúgták a pedofil tévést

Ritka pillanat: nem akárki öltöztette így Tóth Gabit

Ritka pillanat: nem akárki öltöztette így Tóth Gabit

Házasság első látásra: Érzelmes szavakkal búcsúzik Gyöngyi, itt a vége?

Házasság első látásra: Érzelmes szavakkal búcsúzik Gyöngyi, itt a vége?

Óriási tévhitet cáfolt – Megszólalt a világ egyik legismertebb pornósztárja

Óriási tévhitet cáfolt – Megszólalt a világ egyik legismertebb pornósztárja

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás