Liptai Claudia: Üvöltve zokogtam





A műsorvezető elárulta, hogy tinédzserként melyik volt az egyik legmeghatározóbb olvasmányélménye, amelynek végére érve sírásban tört ki.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.01.16.
olvasás Liptai Claudia sírás

Bár a televíziózás és a rádiózás határozza meg Liptai Claudia mindennapjait, a műsorvezető amikor csak teheti, örömmel ragad könyvet és hódol olvasási szenvedélyének. 

„Gyerekként sokat jártam könyvtárba, amit nagyon szerettem. Volt benne valami varázslatos, komoly érzés. Ahogy a könyvek elején ott a pecsét, hogy tudja az ember, hogy azt a könyvet milyen sokan forgathatták már. Mindegyiknek különleges élettörténete van. Nagyon szeretem a könyvtári légkört” – árulta el a műsorvezető, aki gyerekként is sokat olvasott. 

Liptai Claudia és Pataki Ádám
Fotó: Sláger FM

Az egyik legmeghatározóbb gyerekkori olvasmányélményem a Kincskereső kisködmön. Aztán később, tinédzserként Szilvási Lajos műveit bújtam. Mivel akkor kevésbé figyeltek rám és a szeretetet sem úgy kaptam, ezekben a regényekben éltem meg azt, amire vágytam. Teljes mértékben azonosulni tudtam a főhőssel. Imádtam ezeket a könyveket” – mondta Liptai Claudia, akinek nagyon sokat adnak a könyvek.

„Szerintem egyetlen film sem tud olyan élményt adni, mint amikor könyvet olvasunk és a fantáziánkra bízzuk magunkat. Persze nagyon szeretem a filmeket is, de egészen más élmény filmet nézni, még akkor is, ha egy könyvadaptációról van szó. Nálam erre tökéletes példa a Love story” – idézte fel a műsorvezető, aki a mai napig emlékszik a film és a könyv közötti különbség megélésére. 

„Először a filmet láttam, persze egy kicsit sírdogáltam azon is, megérintett, de egészen máshogy, mint könyvben, ahogy utána olvastam. Mikor a végére értem, üvöltve zokogtam a könyv felett, hogy mennyire szomorú és hogy van ilyen. Emlékszem, anyukám bejött a szobámba, mert nem tudta elképzelni, mitől zokogok ennyire. Számomra a könyvek a mai napig egy olyan világba repítenek el, amelyre a filmek nem képesek” – árulta el a 95. 8 Sláger FM-en hallható ÉdesKettesben Liptai Claudia.





 





Ezeket olvastad már?
Végre: Palvin Barbi megmutatta gyönyörű pocakját

Végre: Palvin Barbi megmutatta gyönyörű pocakját

Durva sérülés: autóbalesetet szenvedett Csuti – Fotók

Durva sérülés: autóbalesetet szenvedett Csuti – Fotók

Micsoda dekoltázs: Salma Hayek mesés esküvői fotóit látnod kell!

Micsoda dekoltázs: Salma Hayek mesés esküvői fotóit látnod kell!

„Amikor nem tudod, melyik fotót válaszd” – Fürdőruhában fotózták Jason Statham csaját

„Amikor nem tudod, melyik fotót válaszd” – Fürdőruhában fotózták Jason Statham csaját

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás