RETRO RÁDIÓ

"Ez a lány már a tizedik a sorban!" Nekiestek Csutinak a fórumozók





Egyre komolyabb Csuti és új párja, Bianka kapcsolata. Ezt bizonyítja az is, hogy az üzletember gyönyörű ékszert adott szépségkirálynő kedvesének, amit meg is mutatott követőinek. Azt nem gondolta, hogy ezzel valóságos kommentháború indul el az oldalán...



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.01.28.
Csuti meglepetés nyaklánc Kommentháború

Nemrég derült csak ki, hogy Szabó András Csuti szíve újra foglalt, kedvese ismét egy szépségkirálynő. A sikeres üzletember tanult a múlt hibáiból, míg Kulcsár Edinával kirakatban éltek, most már igyekszik védeni magánéletét a nyilvánosságtól. 

Csuti
Fotó: Laszlo Sulyok       Csuti védi új kapcsolatát

Éppen ezért szíve választottjáról egyelőre csak keveset tudni, azt viszont nem titkolja, hogy nagyon boldog vele. 

Tanultam a múltbéli dolgokból, nem szeretném Biankát ennek kitenni. Jó ez így, ahogy most van, nem a nyilvánosság előtt akarjuk megélni a szerelmünket 

– mondta korábban a Borsnak.

 

A 26 éves Bianka több szépségversenyen megfordult már, és az egyetemen hamarosan a mesterképzést kezdi. De bármennyire imponáló mindez Csuti számára, óvatosabban áll új kapcsolatához, még nem mutatta be gyermekeinek a gyönyörű lányt. Az viszont biztos, hogy szép lassan mélyülnek az érzelmei kedvese iránt. Most például egy nagyon szép, szívecskés nyaklánccal és virágcsokorral ajándékozta meg párját. 

Kommentháború

Azt biztos nem gondolta Csuti, hogy a kedves poszt alatt, amiben megmutatta követőinek az ékszert, valóságos háború alakul ki, egymásnak estek az új kapcsolata ellen és mellett álló rajongók.

Miért nem vársz pár hónapot, akár évet, már röhej amit csinálsz, a csajnak nem ciki, hogy mióta Edina elhagyott kb. a 10 a sorban és pár hónap jön a következő szerelem?

- írta az egyik hozzászóló, véleményéhez többen csatlakoztak. "Virágot is lehet venni, ajándékot is! De nem kell ezt mindjárt ide tenni" - olvasható egy szolídabb hozzászólásban.

De nem kellett sokat várni az üzletembernek nagyon szurkoló követőktől: 

Kinek mi köze hozzá! Mennyi megkeseredett unatkozó nő. Szánalmas! Csokrot egy férfi bárkinek vehet. Igaz ezt mostanában kihalóban van, de nagyon szép gesztus akárkinek is veszi. 

 





 





Ezeket olvastad már?
Palácsik-Ráthonyi Timi szexi fotója jókívánság-cunamit indított

Palácsik-Ráthonyi Timi szexi fotója jókívánság-cunamit indított

Lajos herceg születésnapján szülei kaptak komoly ajándékot

Lajos herceg születésnapján szülei kaptak komoly ajándékot

Polgár Tünde a mai napig félti a gyerekét

Polgár Tünde a mai napig félti a gyerekét

Ez a távol-keleti lány megtette Azahriah dalával azt, ami nekünk nem megy – videó

Ez a távol-keleti lány megtette Azahriah dalával azt, ami nekünk nem megy – videó

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás