Elhatárolódik a kiadó a Fekete Vonat botrányától





A Skyforce elhatárolódik a koncert szervezőitől és a körülöttük kialakult botránytól is.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2023.01.12.
fekete vonat

Áll a bál a Fekete Vonat körül, miután a szombati Aréna-buli után L.L. Junior faképnél hagyta a zenekart. Állítólag az együttes és a szervezők elszámolási vitába keveredtek, aminek következményeképp lemondták a Budapest Park-koncertjüket, és végleg feloszlatták a csapatot. 

Most az ügyben felszólalt az együttes kiadója, akik elhatárolódnak a zenekar körül kialakult botránytól és a szervezőktől. Kiemelték, hogy szerepük csupán annyi volt a koncerttel kapcsolatban, hogy profi minőségű hang- és videófelvételeket készítettek. 

Fekete Vonat
Fotó: Bors
Közleményben határolódnak el a történtektől

„A Fekete Vonat 2023. január 7. napi koncertjét illetően sajnálatos módon számos, társaságunkat érintő valótlan tényállítás látott napvilágot, különösen a kommenthuszárok körében. Társaságunk az Aréna-koncert szervezésében és az azt követő elszámolásban semmilyen formában nem vett részt. Az együttesnek nem vagyunk a menedzserei. Egyedüli szerepünk abban merül ki, hogy az együttes kiadójaként – az együttes tagjaival kötött szerződés alapján – a koncertről profi minőségű hang- és videófelvételeket készítettünk. Az ezen alapanyagokból készült koncertfelvételt hamarosan közzétesszük a YouTube-on és a streamingfelületeken is – így az mindenki számára elérhetővé válik!”

Reméljük, hogy az együttes tagjai és a koncertszervező (InConcert) közt feszülő, nagy nyilvánosságot nyert vita békés rendezésre kerül! Addig is kérünk mindenkit, tartózkodjon attól, hogy társaságunkat – teljességgel valótlanul és jó hírnevünket sértően – ezen vitával összefüggésbe hozza

 – tette közzé az együttes kiadója.

 

 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás