Életmentő műtétje óta sokat változott a TV2 sztárja





Most már csak egy a lényeg Sydney van den Bosch számára, mégpedig az, hogy minél többet lehessen a szeretteivel. A TV2 sztárja elárulta, mit főzött karácsonykor, és mit fog másképp csinálni 2023-ban.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.01.04.
Módosítva: 2023.01.04.
Sydney van den Bosch

„Felértékelődött az ünnep értéke” – ezt Sydney van den Bosch mondta a Mokkában.

Sydney van den Bosch elárulta, miben fog változtatni 2023-ban.
Fotó: TV2

A Szerencsekerék műsorvezetője úgy fogalmazott, mindig is fontos volt számára a karácsony, de életmentő műtétje óta máshogy tekint rá. Már csak az számít neki, hogy együtt van a család, és erre törekszik ezután mindig. Az egykori modell, szépségkirálynő eltávolíttatta melleit egészségügyi okokból. Orvosa figyelmeztette, hogy a betegség örökölhető, édesanyjának mellrákja volt. A modell a Borsnak azt mondta korábban, nem akart bizonytalanságban élni, fontosabb volt neki, hogy minél több időt lehessen a családjával, a barátaival. 

Sydney most azt mondta, tavaly karácsonykor a kórházból ment haza csövekkel a testében, hogy a szeretteivel ünnepelhessen. Akkor csak magát tudta adni ajándékba. Azóta már tudja, semmi más nem számít, mint hogy együtt legyenek – egészségben, nyugalomban, szeretetben.

Rá vagyok cuppanva a családomra

– mondta Sydney, majd büszkén elmesélte, hogy ő készítette a kacsát idén nagymamája zseniális receptje alapján. 

A Farm VIP egykori szereplője boldog férjével, tele energiával, örömmel vág az új év elébe. Fogadalmakban nem hisz, de egyet megígért a családjának. Heti egy nap nem fog dolgozni. Mint mondta, eddig mindig volt még egy e-mail, amit megírt az irodában, készített egy tartalmat az oldalára vagy bement a tv-be.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás