RETRO RÁDIÓ

Csípős uborka zavarta meg Csepregi Éváékat a nyaralás alatt

Az énekesnő családjával és egy nagyobb társasággal utazott a csodás Maldív-szigetekre hosszabb időre.Megosztás
Szerző: metropol
2023.01.29. 11:00
fájdalom csípés Csepregi Éva nyaralás

Az énekesnő többedmagával a gyönyörű Maldív-szigetekre utazott, ahol denevéreket, delfineket, cápákat is láttak nyaralás közben, de a tengeri uborka volt a legagresszívebb.

Fotó: Heatlie Dóri

Csepregi Éváék nem először járnak már a Maldív-szigetcsoportnál, hiszen ki ne menekülne el a hideg, nyirkos januárból egy hangulatos trópusi szigetre? Éva és fia, Dávid, no meg Dóri, Éva menye is pontosan így gondolkoztak, így maguk mögött hagyták az országot, meg sem álltak az Indiai Óceánig. Egy pici szigetre, Éváék esetében Hudhuranfushi-ra esett a választás – írja a Ripost.

Noha én alapvetően az aktív turizmust szeretem, most kifejezetten lábat lógatni mentünk! Bevallom, nagyon jólesett a nyárban lenni 10 napig!

– mondta a lapnak Éva, aki hozzátette, hogy csodálatos volt az egész, a napsütés, a fehér homok. Egyik nap delfineket vettek szemügyre, másik nap veszélytelen cápákkal is találkozhattak.

„Nagyon kevés állat van ezeken a szigeteken, inkább csak madarak, no és természetesen vízi élőlények.” 

Elképesztő nagyságú denevérekkel is találkoztunk, hiszen rengeteg van belőlük!

„Akkorák, mint egy jól megtermett holló!” – mesélt tovább a népszerű énekeső az élményeiről, melyek még nagyon frissek, hiszen éppen csak a napokban landolt velük visszafelé a gép. 

Kellemetlen találkozás

Egyik nap mindannyian úsztunk a vízben, és egyszer csak Dávid felsikított! Még nem tudtuk, vajon mi lehetett az, de rémülten rohantunk.

„Mint kiderült, egy tengeri uborka csípte meg mindkét lábát! Olyan furcsa hálót lövellt ki Dávidra, mintha egy ragadós pókhálóba gabalyodott volna, alig tudtuk leszedegetni róla! Arról nem is beszélve, hogy fájt is egy ideig a csípések helye...” – részletezte a Neoton Família énekesnője, Csepregi Éva a baleset körülményeit. A zenészek a pincért kérdezték, aki helyi lakos lévén egyből tudta, milyen állat támadhatta meg orvul Dávidot.

A teljes interjút ide kattintva olvashatod el.  

 

Ezeket olvastad már?
Kitálalt Alekosz szeretője: Nem örülök, de ő nagyon élvezi!

Kitálalt Alekosz szeretője: Nem örülök, de ő nagyon élvezi!

Újra műsorvezetői szerepben láthatjuk Ábel Anitát

Újra műsorvezetői szerepben láthatjuk Ábel Anitát

Gyász! Elhunyt Jankovits József

Gyász! Elhunyt Jankovits József

Nőknek szóló partin vigasztalódott a szakítás után Peller Anna exe, Mikike

Nőknek szóló partin vigasztalódott a szakítás után Peller Anna exe, Mikike

Top hírekEzek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás