„Adódnak kínos jelenetek” – gyermekéről árult el titkokat Pápai Joci





Pápai Joci és gyermeke nagy várakozásokkal fogtak bele a vetélkedő forgatásába. Azonban tudták, hogy a verseny nem vérre megy és a szórakozásra helyezték a hangsúlyt.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.01.11.
szereplés Pápai Joci Vigyázat, gyerekkel vagyok!

Az év elején startolt a TV2-n a Vigyázat, gyerekkel vagyok! legújabb szériája, amelyben az énekes kiskamasz fiával szerepel együtt. Joci és Zalán nagy várakozással fogtak bele a vetélkedő forgatásába, de bombameglepetésekre azért nem számítanak.

Hot magazin
Pápai Joci és gyermeke szórakozásnak fogta fel a Vigyázat, gyerekkel vagyok!-ban való szereplést – Fotó: Hot magazin

Minden gyerek szeret versenyezni, vonzza őket a megmérettetés. Ez az egész is úgy működik, mint egy nagy társasjáték: nem vérre megy, hanem közös szórakozás.

Nyitottak vagyunk mindketten, és jó érzés a fiaddal egy csapatot alkotni. Ilyenkor adódnak kínos jelenetek, de azért nem ért óriási meglepetés a forgatások alatt. Talán azért, mert amúgy is mindent megbeszélünk egymással. Zalán is felnőtt már annyira, hogy mérlegel egyes válaszok előtt; nem akar feltétlenül zavarba hozni. Ez a műsor „jobban áll” a 4-5 éves gyerkőcöknek, akik hirtelen bemondanak valami döbbeneteset

– fogalmazott az apuka.

„Minden úgy alakul, ahogy szeretnénk”

Korábban több fórumon is szó esett arról, hogy a gyerekeket zavarta, hogy a hirtelen jött ismertség okán ennyire népszerűvé vált az apukájuk, és úton-útfélen felismerik.

Ez még most is kissé terhes számukra, de már megtanultak együtt élni ezzel. Zalántól nem idegen a szereplés, még ha nagyközönség előtt kell is megnyilvánulnia. Hanna sokkal visszafogottabb, ő inkább kerüli a feltűnést

– elemezte Joci.

Az énekes szerint a feltétlen szeretet mellett az is erősíti a megértést, hogy fiatalon váltak szülővé: ő 23 éves volt, a felesége pedig 21. Az akkori helyzetükben nem tűnt sem logikus, sem felelős döntésnek a gyermekvállalás, de az idő őket igazolta, és azóta is nagy a harmónia a családban.

A Pápai Jocival készült interjút a szerdai Hot magazinban olvashatod el.





 





Ezeket olvastad már?
Végre: Palvin Barbi megmutatta gyönyörű pocakját

Végre: Palvin Barbi megmutatta gyönyörű pocakját

Durva sérülés: autóbalesetet szenvedett Csuti – Fotók

Durva sérülés: autóbalesetet szenvedett Csuti – Fotók

Micsoda dekoltázs: Salma Hayek mesés esküvői fotóit látnod kell!

Micsoda dekoltázs: Salma Hayek mesés esküvői fotóit látnod kell!

„Amikor nem tudod, melyik fotót válaszd” – Fürdőruhában fotózták Jason Statham csaját

„Amikor nem tudod, melyik fotót válaszd” – Fürdőruhában fotózták Jason Statham csaját

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás