RETRO RÁDIÓ

A mínusz 10 fok csak a kezdet – Németh Lajos durva hideget jósol

Németh Lajos repülőgépre ült, és elhagyta az országot. Az időjós a közösségi oldalán árulta el, hova vezetett az útja.Megosztás
Szerző: Mona
2023.01.10. 19:15
Németh Lajos utazás család

A mínusz 10 fok csak a kezdet – ezzel kezdte legfrissebb előrejelzését Németh Lajos. Persze nem a hazai időjárásról beszélt, hanem a Skandináviában várhatóról. 

„Ritkán érez az ember ekkora boldogságot”

A meteorológus és felesége viszonylag gyakran veszik útjukat észak felé, tavaly télen összesen 44 napot töltöttek Finnországban a lányuknál, két év után ölelhette újra magához kint élő három unokáját. Az időjós egy évvel ezelőtt, január végén, visszaérkezésük után mesélt az ott töltött élményekről a Borsnak:

Hihetetlen öröm volt újra találkozni a gyerekekkel.

Ritkán érez az ember ekkora boldogságot. Megpróbáltuk egy maratoni kint tartózkodással bepótolni az elmúlt időszak elmaradt eseményeit – mondta korábban a lap érdeklődésére.

Németh Lajos
Tavaly Lappföldre is ellátogatott Fotó: Németh Lajos/Facebook

Szeretteivel ünnepelte 72. születésnapját

Bár nem lehetett tudni, hogy mit hoz a nyár, de bizakodtak benne, hogy a szünidőben az unokák látogatják meg a nagyszülőket, és ahogy oly sokszor már, hetekig a Balatonnál töltődhetnek. Szerencsére az élet nem gördített semmilyen akadályt a család elé, júliusban megérkeztek az unokák, így az időjós szerettei körében ünnepelhette a 72. életévét. És bár mindenkit feltöltött az együtt töltött idő, egyelőre azt nem tudták, hogy a téli finnországi látogatásból hagyományt csinálnak-e.

Hetven pluszosan maximum fél évre tervez az ember. Sok mindentől függ, hogy az ünnepeket ott töltjük-e – mondta nyáron az időjós.

Végre újra Finnországban!

A fent említett videó alapján úgy tűnik, hogy most végül sor került az újabb téli látogatásra, ugyanis Németh Lajos a hivatalos Facebook-oldalán már kétszer is Finnországból jelentkezett be. Nem hagyta cserben követőit, akiknek heti több alkalommal is beszámol a várható időjárásról. A finnországi zima után persze beszélt a Magyarországon várható időjárásról, enyhe, esős időt jövendölt – ez be is jött. Egyelőre azt nem árulta el, hogy már az ünnepeket is a családdal töltött-e, de nem kizárt, hogy a következő videókból ez is kiderül.

 

Ezeket olvastad már?
Rubint Réka fájdalma mai napig nem enyhül – „Az élet egy pillanat alatt átírt mindent"

Rubint Réka fájdalma mai napig nem enyhül – „Az élet egy pillanat alatt átírt mindent"

Horváth Gréta látványos előtte-utána fotóval mutatta meg magát a plasztikai műtétje után

Horváth Gréta látványos előtte-utána fotóval mutatta meg magát a plasztikai műtétje után

Teljesen kiborult Majka, családjával ragadt külföldön

Teljesen kiborult Majka, családjával ragadt külföldön

Szívszaggató: így köszöntötte fel felesége Bruce Willist – Videó!

Szívszaggató: így köszöntötte fel felesége Bruce Willist – Videó!

Top hírekEzek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás