„Tökéletesen elégedett vagyok az életemmel” – Kiki csak a színpadon szereti az időutazást





Nem nosztalgiázós típus Patkó Béla, akit a legtöbben az Első Emelet énekeseként, Kikiként ismernek. Ennek ellenére most sok régi emlék jutott eszébe, hiszen gőzerővel készülnek a zenekar 40. születésnapi koncertjére.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2022.12.21.
születésnap Aréna koncert koncert

„Egy évvel ezelőtt találtuk ki Berkes Gáborral, hogy idén decemberben több évfordulót is megünneplünk” – kezdte Kiki. – „Berkes Gabi december 31-én lesz 60 éves, bár ez nem látszik rajta, a Rapülők most lesz 30 éves, az Emberek zenekarnak a 25. születésnapja, az Első Emeletnek pedig a 40. lesz.”

Kiki azt is elárulta, a Papp László Sportarénában tartandó koncert karácsony után két nappal egy igazi időutazás lesz kifejezetten azoknak, akik eljönnek. Úgy döntöttek ugyanis, hogy nem rögzítik kamerákkal, nem veszik fel, ez egy „itt és most” élmény lesz nekik és a közönségnek is. Minden szempontból visszaidézik a 80-as és 90-es éveket, amit ők is nagyon élveznek, hiszen egy ugyancsak eseménydús időszak volt.

Első Emelet Kiki
A mostani felállással is aktívan fellépnek Fotó: Kis Kriszti

„Elégedett vagyok az életemmel”

„Ez nem jelenti azt, hogy úgy érezném, sírdogálnom kellene a régi szép időkre vágyva, hiszen tökéletesen elégedett vagyok az életemmel” – árulta az énekes. – „Az Első Emelet nemcsak az Arénában lép fel, most is aktívan működik Berkes Gáborral, Szentmihályi Gáborral, Hastó Zsolttal és Kelemen Tamással, de a koncerten természetesen színpadra lép az eredeti felállás is Kisszabó Gáborral és Bogdán Csabával. Nem akarjuk, hogy ez egy nagy rohanás legyen, heti egy-két koncertnél többet nem szeretünk elvállalni. Azt mindannyian elhatároztuk, egyszer sem szeretnénk úgy beülni a turnébuszba, hogy nem örülünk egymásnak.”

Az eredeti Első Emelet-felállást csak az Arénában láthatják december 28-án a rajongók Fotó: Kis Kriszti

 

Távol tartja magát a celebvilágtól

Kiki magánéletéről soha nem hallottunk sokat, nem szereti a nyilvánosság elé tárni. Mint mondta, több felkérést kapott különböző „celebműsoroktól”, de ezekre egytől egyig nemet mondott. Úgy gondolja, akkor érdemes megszólalni a kamera előtt, ha van mondanivalója, nem akar mindenáron szerepelni. Annyit azonban elárult, soha nem volt zűrös típus, hosszú évtizedek óta boldogan él a családjával és nem csak ezért tartja magát nagyon szerencsésnek:

„Miután véget ért az Első Emelet első fejezete, akkor is valahogy mindig a szakma közelében tudtam maradni, hiszen rádiós műsorvezetőként vagy a Művészetek Palotája külsős producereként és televíziós műsorgyártóként folyamatosan zenészekkel dolgoztam, a néhai Juventus, majd a Petőfi rádióban is igazi zenész- és sportlegendákkal tartottam a kapcsolatot és készítettem interjúkat. Ezek sajnos már nincsenek meg, de nekem életre szóló élmények voltak” – mondta.

Kiki azt is elmondta, a karácsony idén elmarad náluk, hiszen a sok teendő és a próbák mellett arra már nincs idejük, hogy készüljenek az ünnepre. Úgy érzi azonban, hogy ez a koncert igazi ajándék lesz, ahol a régi nagy slágereket kicsit már ő maga is másképpen énekli majd, és olyan show-elemekkel és hangzással, amelyben régen nem volt részük.



 



 





 





Ezeket olvastad már?
Durva sérülés: autóbalesetet szenvedett Csuti – Fotók

Durva sérülés: autóbalesetet szenvedett Csuti – Fotók

Micsoda dekoltázs: Salma Hayek mesés esküvői fotóit látnod kell!

Micsoda dekoltázs: Salma Hayek mesés esküvői fotóit látnod kell!

„Amikor nem tudod, melyik fotót válaszd” – Fürdőruhában fotózták Jason Statham csaját

„Amikor nem tudod, melyik fotót válaszd” – Fürdőruhában fotózták Jason Statham csaját

„Nem bírtam ki, hogy ne sírjak...” – Döntött a Házasság első látásra párja

„Nem bírtam ki, hogy ne sírjak...” – Döntött a Házasság első látásra párja

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás