Többször került kórházba Bodrogi Gyula, de erről 88 évesen sem tud lemondani

A művészt nem törték meg az elmúlt időszak eseményei, úgy érzi, hogy ha munkáról van szó, akkor még most is képes szárnyalni.Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.12.04.
színészet egészség Bodrogi Gyula

Bodrogi Gyula idén többször megjárta a kórházat, de jelenleg kitűnő egészségnek örvend, 88 évesen is saját autójával jár munkába. A művészt a családja és a színházi közeg tartja jó formában. Nem panaszkodik, még annak ellenére sem, hogy ebben az évben több alkalommal került kórházba, megesett, hogy súlyos állapotban volt – írja a Bors. 

Családja és munkatársai tartják fitten Bodrogi Gyulát (Fotó: Mate Krisztian)

„Munkával telnek a napok, most éppen a Karinthy Színházban próbálunk új darabot, meglátjuk, mi lesz belőle. December 29-én pedig ismét bemutatjuk az Egy szoknya, egy nadrág című előadást, ami az én rendezésemben kerül a József Attila Színház színpadára” – mondta a Kossuth-díjas színművész. „Az én koromban már csak totyog az ember, a színház falain belül, a reflektorfényben viszont valósággal repked. Mindmáig autóval járok a próbákra és az előadásokra egyaránt, hiszen az egészségi állapotom kiváló. Ez a fajta önállóság, illetve a családom és a színházi közeg jó formában tart, nincs okom panaszra – árulta el a nemzet színésze.

 

Top hírekHírlevél-feliratkozás