RETRO RÁDIÓ

Szorcsik Viki beleállt csapattársába: "Innentől fogva nincs miről beszélgetni vele"

Mischinger Péterről állított durva dolgokat a színésznő.Megosztás
Szerző: metropol
2022.12.08. 20:05
botrány Farm VIP Szorcsik Viktória

Szorcsik Viki a Farm VIP kamerái előtt jelentette ki, hogy fél játékostársától és attól tart, hogy bántalmazás áldozata lesz. Amit ezután mondott, arra szavak sincsenek.

Szorcsik Viki Farm VIP
Szorcsik Viki állandó fesztültséget szül a képernyőn a Farm VIP-ben /Fotó:  TV2

Azok a tömegek, akik szerda este a Farm VIP adását nézték, egy emberként háborodtak fel Szorcsik Viki kijelentésén, amit csapattársáról, Mischinger Péterről mondott. A színésznő vádjainak bizony komoly polgárjogi és büntetőjogi következményei is lehetnek és korántsem az egykori exatlonos kerülhet bajba.

A színésznő nem biztos, hogy élete legjobb döntését hozta, amikor igent mondott a TV2 reality-jének felkérésére. Szorcsik Viki ugyanis gyakorlatilag az első perctől kezdve főszereplője, generátora a kirobbanó nézeteltéréseknek, hangos és méltatlan vitáknak. A Farm VIP szerdai adásában pedig alaposan túllőtt a célon. A közte és csapattársa, Mischinger Péter között adások óta tartó feszültség lezárásaként olyan súlyos vádakat fogalmazott meg az Exatlon sztárjával szemben, melyeket talán jobb lett volna átgondolnia, mielőtt forgó kamerák kereszttüzében kimondja őket.  

"Engem olyan szinten megalázott a nőiességemben egy férfi, hogy nekem innentől fogva nincs miről beszélgetni vele.  Ezt a hangnemet nem lehet megengedni! Nem lehet az, hogy ilyen burkolt agresszióval csináljuk végig ezt a játékot és féljünk egymástól" – hangzott el Szorcsik Viki szájából a szerdai farmgyűlésen.  

Szorcsik Viki Mischinger Péter Farm VIP
Szorcsik Viki Mischinger Péterről állított durva dolgokat /Fotó:  TV2

Okfejtését, vagy inkább vádjait nem csak a csapattársai, de a nézők is hitetlenkedve hallgatták, hiszen a sportember nem használt a vele folytatott vitában obszcén szavakat és soha nem is lépett fel agresszívan sem vele, sem másokkal szemben. Ezzel szemben a színésznő mindezt többszörösen megtette már a játék során, szinte mindenkivel, akivel csak kapcsolatba került. Sőt, felvétel tanúsítja, hogy ordibálás közben egy fahusángot is Péter irányába hajított.

Mischinger Péter éppen a becsülete okán érzi úgy, hogy meg kell szólalnia ebben a méltatlan ügyben. Hogy mit mondott az esetről?  

Kiderül a Bors pénteki számából!

 

 

Ezeket olvastad már?
Eldőlt! Ekkor kell börtönbe vonulnia Galambos Lajosnak

Eldőlt! Ekkor kell börtönbe vonulnia Galambos Lajosnak

Rajongói úgy gondolják, Csősz Bogi újra szerelmes

Rajongói úgy gondolják, Csősz Bogi újra szerelmes

„Nem vagyunk együtt!” – párkapcsolatáról vallott Zámbó Krisztián – Fotó

„Nem vagyunk együtt!” – párkapcsolatáról vallott Zámbó Krisztián – Fotó

Döntött a bíróság: elítélték Árpa Attilát

Döntött a bíróság: elítélték Árpa Attilát

Top hírekEzek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás