„Négy nagy szerelmem közül kettő meghalt” – összetört a legdögösebb sztármami

A színésznő fia apját és korábbi kedvesét is elvesztette. Hozzátette, a pletykákkal ellentétben nem ő vette el Harry herceg szüzességét.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2022.12.29.
Módosítva: 2022.12.29.
gyász pletyka kapcsolat Liz Hurley

Elizabeth Hurley jól ismeri a gyászt, most mégis megnyílt annyira, hogy élete legnehezebb időszakairól beszéljen. Mint mondta, elvesztette volt barátját, az ausztrál krikettjátékost, Shane Warne-t és fia apjától is végső búcsút kellett vennie – írja a The Times

A sportoló 52 éves korában, egy thaiföldi nyaralás során kapott váratlanul szívrohamot, majd életét vesztette. Liz Hurley-vel 2010-ben ismerkedtek meg és azonnal egymásba szerettek. 2011-ben el is jegyezték egymást, de mégsem alakult felhőtlenül a kapcsolat, ugyanis 2013-ban lemondták az esküvőt és szakítottak. A köztük lévő szeretet ezután is megmaradt, ezért is volt teljesen összetörve a színésznő, amikor 2022 márciusában értesült egykori vőlegénye tragédiájáról. Mint mondta, szívből remélte, hogy valami rossz viccről van csak szó.

A színésznő nem ekkor érezte át először az igazi fájdalmat. Gyermeke apja, Steve Bing üzletember bipoláris zavarral küzdött és 2020-ban követett el öngyilkosságot. Steve évekig nem ápolt jó kapcsolatot volt kedvesével és közös fiukkal, de az utolsó időkben megbékéltek, azonban nem tudták megakadályozni a legrosszabbat. Mint mondta, fia, Damian nem igazán ismerhette meg az apja személyiségét, számára mentális kihívást jelentett halálának feldolgozása.

Lis Hurley azokról a pletykákról is beszélt, melyek szerint ő vette el Harry herceg szüzességét. Állítja, nem ő az a bizonyos „gyönyörű idősebb nő”, akiről a herceg a memoárjában ír. Az erősítette az emberek gyanakvását, hogy Hurley-nek korábban volt egy ingatlanja Gloucestershire megyében, akárcsak III. Károly királynak és Anna hercegnőnek.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás