Megdöbbentő vallomás! Ezért éhezett Brendan Fraser – Videó!

A világhírű színész egészsége is ráment már a filmre.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2022.12.08.
filmszerep koplalás kendőzetlen őszinteség

December harmadikán ünnepelte 54. születésnapját Brendan Fraser, a hányattatott karrierű színészcsillag, aki új filmjével, a Bálnával végre felérhet újra a csúcsra a jövő évi Oscar-gálán. A színész most Adam Sandlernek adott interjút, amely során Fraser bevallotta, hogy leghíresebb filmszerepe, a Dzsungel hőse rengeteg lemondással és fájdalommal járt a számára. Hónapokon keresztül ugyanis kevés szénhidrátot fogyasztott, kvázi éheztette magát, hogy jól nézzen ki a teste a képernyőn. Fraser bevallása szerint ebben az időszakban már az agya sem működött rendesen a koplalástól.

„Munka után egyszer vezettem haza és megálltam, hogy egyek valamit. Szükségem volt készpénzre, ezért megálltam egy ATM-nél, és annyira kihagyott már az agyam az éhségtől, hogy nem emlékeztem a saját PIN-kódomra” – árulta el Fraser az interjú során. Hozzátette, hogy végül annyira rosszul érezte ettől magát, hogy nem is evett aznap semmit – számolt be róla a Metro.

A beszélgetés ezen a ponton nagyon személyessé vált, ugyanis Adam Sandler és Fraser jó barátságot ápol, és köztudott a Dzsungel hőséről, hogy a 2010-es évektől kezdve megbicsaklott a karrierje. A filmszerepeinek kaszkadőrmutatványai miatt orvosi kezelésekre szorult, és megvádolta Philip Berket szexuális zaklatással, akire nem tudta rábizonyítani állításait, azonban ezt követően nem szívesen hívták filmszerepekre. Új filmje, a Bálna egy evészavaros, túlsúlyos angol tanárról szóló dráma, aki a lányával akarja rendezni a kapcsolatát, és itt végre megmutathatta tudását a színész. Ezzel kapcsolatban Adam Sandler azt mondta Frasernek:

 „Az új filmed engem nagyon megríkatott, mert a barátom vagy.”

A teljes interjút angol nyelven itt tudjátok megtekinteni:

 

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás