Megdöbbentő vallomás! Ezért éhezett Brendan Fraser – Videó!





A világhírű színész egészsége is ráment már a filmre.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2022.12.08.
filmszerep koplalás kendőzetlen őszinteség

December harmadikán ünnepelte 54. születésnapját Brendan Fraser, a hányattatott karrierű színészcsillag, aki új filmjével, a Bálnával végre felérhet újra a csúcsra a jövő évi Oscar-gálán. A színész most Adam Sandlernek adott interjút, amely során Fraser bevallotta, hogy leghíresebb filmszerepe, a Dzsungel hőse rengeteg lemondással és fájdalommal járt a számára. Hónapokon keresztül ugyanis kevés szénhidrátot fogyasztott, kvázi éheztette magát, hogy jól nézzen ki a teste a képernyőn. Fraser bevallása szerint ebben az időszakban már az agya sem működött rendesen a koplalástól.

„Munka után egyszer vezettem haza és megálltam, hogy egyek valamit. Szükségem volt készpénzre, ezért megálltam egy ATM-nél, és annyira kihagyott már az agyam az éhségtől, hogy nem emlékeztem a saját PIN-kódomra” – árulta el Fraser az interjú során. Hozzátette, hogy végül annyira rosszul érezte ettől magát, hogy nem is evett aznap semmit – számolt be róla a Metro.

A beszélgetés ezen a ponton nagyon személyessé vált, ugyanis Adam Sandler és Fraser jó barátságot ápol, és köztudott a Dzsungel hőséről, hogy a 2010-es évektől kezdve megbicsaklott a karrierje. A filmszerepeinek kaszkadőrmutatványai miatt orvosi kezelésekre szorult, és megvádolta Philip Berket szexuális zaklatással, akire nem tudta rábizonyítani állításait, azonban ezt követően nem szívesen hívták filmszerepekre. Új filmje, a Bálna egy evészavaros, túlsúlyos angol tanárról szóló dráma, aki a lányával akarja rendezni a kapcsolatát, és itt végre megmutathatta tudását a színész. Ezzel kapcsolatban Adam Sandler azt mondta Frasernek:

 „Az új filmed engem nagyon megríkatott, mert a barátom vagy.”

A teljes interjút angol nyelven itt tudjátok megtekinteni:

 





 





Ezeket olvastad már?
Házasság első látásra: Bogi és Geri másképp döntöttek

Házasság első látásra: Bogi és Geri másképp döntöttek

Nézd, kivel gyűri a lepedőt szexi ruciban Megyeri Csilla!

Nézd, kivel gyűri a lepedőt szexi ruciban Megyeri Csilla!

Sylvester Stallone szívmelengető fotóval köszöntötte filmbeli feleségét

Sylvester Stallone szívmelengető fotóval köszöntötte filmbeli feleségét

Több száz oldalas menetrend készült Károly király temetésére

Több száz oldalas menetrend készült Károly király temetésére

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás