Kökény Dani: Volt mit enni idén karácsonykor





Fellépéseiből segíti családját a Sztárban sztár leszek! győztese



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2022.12.26.
Módosítva: 2022.12.26.
Sztárban sztár leszek Kökény Dani

Kökény Dani az egyik legszebb karácsonyát ünnepelte idén a családjával. Volt meleg étel az asztalon és ajándékokkal is kedveskedtek egymásnak. A Sztárban sztár leszek! győztese még nem milliomos, de máris saját keresetével támogatjaa szeretteit – írta meg a Bors

Dani a verseny alatt átmeneti szálláson élt nagyszüleivel

Megnyerte a Sztárban sztár leszek! harmadik évadát, így 10 millió forinttal és egy lemezszerződéssel gazdagodott. Az összeget ugyan még nem rakhatta zsebre, így is gazdagabb karácsonya volt a szegény körülmények között élő családnak. 

Kökény Dani a verseny alatt átmeneti szálláson élt nagyszüleivel, akik azóta nevelik, hogy 1 éves korában anyukája lemondott róla. A nyár végi kilakoltatásuk után csak így tudták megoldani a lakhatásukat, ezért is jelentett mindennél többet, hogy a tinédzser megnyerte a Sztárban sztár leszek! tehetséggondozó műsort.

Az ő kezét emelte a magasba Tilla Fotó: Bors

 

Volt ajándék a karácsonyfa alatt

Szerencsére a szeretet minden nehézség ellenére összetartotta a családot, és Dani sikerének köszönhetően idén már nem egy üres asztalt kellett körbeülniük karácsonykor.

A nagybátyámnál gyűltünk össze mindannyian. Ugyan még nem kaptam meg a nyereményemet, annak még kell egy kis idő, de már több fellépésen is túl vagyok, abból finanszíroztam a karácsonyt. Jutott az asztalra finom étel, idén volt mit enni az ünnep alatt. Nagymamám csinált töltött káposztát és halászlevet és ajándék is volt a fa alatt 

 – árulta el az énekes, aki szerint a győzelme is épp elég ajándék a családnak, mindenki nagyon büszke rá.

 

Napokig ünnepelték Dani győzelmét

" Három napig ünnepeltünk a finálé után. Az egész család összegyűlt és zenéltünk, boldogok voltunk. Nagy öröm számomra az is, hogy a nagymamám ennyire büszke rám. Jövőre pedig már élhetek a nyeremény-lemezszerződésemmel is. Mindent megteszek, hogy jó irányba haladjon és beinduljon a karrierem" – mondta lelkesen és optimistán Kökény Dani, aki a fődíjat is szeretteire akarja költeni. Elsősorban a lakhatásukat szeretné megoldani.

A legnagyobb boldogság Dani számára, hogy büszke rá a nagymamája Fotó: Bors

Mindent a családért

"Az élet már megtanított arra, hogy a pénzt nagyon meg kell becsülni és úgy kell használni, hogy a környezetemre is pozitív hatással legyen. A nyereményt a családomra fogom költeni, mert úgy érzem, hogy a győzelem nemcsak az én érdemem, hanem az övék is. A családom volt mellettem, ők tettek azzá, aki most vagyok. Nekik akarok megfelelő életet biztosítani. Mivel most egy ideiglenes szálláson lakunk, az első dolgom az lesz, hogy hosszú távra megoldjuk a lakhatásunkat. Ezért dolgoztam eddig és ezután is mindent megteszek azért, hogy a családomnak jó élete legyen" – mondta az énekes.

 

A sors keze segítette Kökény Danit

Egy váratlan fordulatnak köszönhető Kökény Dani győzelme és sikere. A Sztárban sztár leszek! harmadik szériájának első élő műsora előtt az egyik versenyző, Kálóczi Réka balesetet szenvedett a próba során. A lány annyira megsérült, hogy nem folytathatta a versenyt, helyére sokak örömére Kökény Dani került. A fiatal tehetségről már a válogatók során is nehezen tudott dönteni a zsűri, így aztán nem is jutott be az élő show-ba, mégis a baleset után neki szavaztak bizalmat. Kökény Dani lépett Réka helyére és szó szerint, az utolsóból lett első. Fejlődését heteken át követhették a nézők, és bár a szegény sorsú fiú története sokak lelkére volt hatással, végül kiderült, hogy a tehetsége is lenyűgöző.

 





 





Ezeket olvastad már?
Házasság első látásra: Bogi és Geri másképp döntöttek

Házasság első látásra: Bogi és Geri másképp döntöttek

Nézd, kivel gyűri a lepedőt szexi ruciban Megyeri Csilla!

Nézd, kivel gyűri a lepedőt szexi ruciban Megyeri Csilla!

Sylvester Stallone szívmelengető fotóval köszöntötte filmbeli feleségét

Sylvester Stallone szívmelengető fotóval köszöntötte filmbeli feleségét

Több száz oldalas menetrend készült Károly király temetésére

Több száz oldalas menetrend készült Károly király temetésére

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás