RETRO RÁDIÓ

Keleti Andi és Kandász Andrea balettruhát öltött - Fotó!

Gyerekkori álmát váltotta valóra Kandász Andi és Keleti Andrea. A két híresség lélegzetelállító balettruhát öltött, ami - mivel mindketten bomba formában vannak -, remekül állt rajtuk. A barátnők mindig is rajongtak a Diótörő balettért, így karácsony előtt úgy döntöttek, kipróbálják, milyen lenne szerepelni benne.Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2022.12.14.
Módosítva: 2022.12.14.
balett tütü fogyás

Az utóbbi években került nagyon közeli kapcsolatba Keleti Andrea és Kandász Andi. A műsorvezető a táncművészhez fordult, hogy megtanítsa néhány lépésre, azóta pedig szinte elválaszthatatlanok lettek. Így nem is volt kérdés számukra, hogy együtt hangolódnak az ünnepekre is.

A tütü a lényeg

„A balett a szívem csücske, de hogy ilyen csodás tütü legyen rajtam, még soha nem fordult elő” – mondta Keleti Andi. „Balettoztam gyerekkoromban, de soha nem volt ilyen szép fellépőruhám. Pár éve nem is mutatkoztam volna szívesen ilyen feszes dresszben, de Andi egy táncóra alkalmával elárulta csodás alakjának titkát, és a módszere segítségével én is 23 kilótól szabadultam meg, éhezés és önsanyargatás nélkül. Mostanra felszabadultabban viszonyulok a testemhez, kevesebb bennem a szorongás a külsőmmel kapcsolatban” – mondta Kandi, aki karácsonykor sem mond le a finom falatokról.

Imádták, hogy tütübe bújhattak


Fényár egész hónapban

Tíz éve mindig december 1-én díszítem fel a fát, hogy a lakás fényárban ússzon, onnantól kezdődik az ünnepségsorozat. 22-e a házassági évfordulónk, 23-án halászlevet főzünk bográcsban a kertben a nagy barátikörünkkel, aztán indul a családlátogatás. Mindig beosztjuk, hogy ki, mit készít, mi Lolával általában halat vagy kacsát sütünk, és ilyenkor nem figyelek arra, hogy mit és mennyit eszem. Úgy gondolom, ha valaki az ünnepek előtt és utána gondol az alakjára, akkor közben nem kell sanyargatnia magát” – mondta Kandász Andrea.


Az ünnep a családról szól

Keleti Andiék is mindig meghosszabbítják a karácsonyt.„Az ünnep mindig a családról szól, mivel szerencsére a nagyszülők is megvannak, velük vagyunk 24-én. Már az ünnep előtt együtt kimegyünk egy vásárba, forralt bor iszunk, mézeskalácsot eszünk. Egy nappal korábban feldíszítjük a fát, így nálunk a karácsony 23-án elkezdődik. Nem tudom, hogy ez a gyerekek miatt, vagy a mi türelmetlenségünk miatt alakult így” – mesélte nevetve Keleti Andi.

 

Ezeket olvastad már?
"Csak békésen örökre elaludt" - meghalt a népszerű színésznő

"Csak békésen örökre elaludt" - meghalt a népszerű színésznő

Két rosszullét között tette fel a nagy kérdést: megszólalt eljegyzéséről Harsányi Levente

Két rosszullét között tette fel a nagy kérdést: megszólalt eljegyzéséről Harsányi Levente

Brutálszexi fotóval jelentette be várandósságát az Ázsia Expressz sztárja

Brutálszexi fotóval jelentette be várandósságát az Ázsia Expressz sztárja

Csúnyán félreértették Feng Ya Out a rajongók

Csúnyán félreértették Feng Ya Out a rajongók

Top hírek

Ezek is érdekelhetikHírlevél-feliratkozás